Haftaya şutlarızBencede Sabriye milleti kendinden soğuttu ya![]()
Haftaya şutlarızBencede Sabriye milleti kendinden soğuttu ya![]()
İlhan Anılı yendi 9-7![]()
Değişiklik yaptıAyy bugün Acun oyunlara ne yaptı böyle yaa 10 da bitiyor![]()
Değişiklik yaptıSema kazandı ilk tur ünlülerin
![]()
Yarın 2. Tur var![]()
Al abi buradanYarışmacıların genel sonuçlarına nerden bakılıyor? @EFE UYSAL
Volkan'ın performansı o kadar da iyi değilmiş. Ayrıca İlhan'ın performansı da beklediğimden iyi çıkmış.Al abi buradan
https://survivor.acunn.com
Ademin performansıda artması lazım.ss Atışlar hep bozuyor.ssVolkan'ın performansı o kadar da iyi değilmiş. Ayrıca İlhan'ın performansı da beklediğimden iyi çıkmış.
Ben Adem'in atışlarını beğeniyorum. Bence tek eksiği pazıl olan yarışmalar. Adem pazıllarda biraz takıldığı için otomatikman geriden geliyor ve o anki heyecanla atamıyor. Yoksa pazıl olmayan oyunlarda atışları çok iyi.Ademin performansıda artması lazım.ss Atışlar hep bozuyor.ss
Ondan şuana kadar hiç sembol alamadı işte Adem.SSBen Adem'in atışlarını beğeniyorum. Bence tek eksiği pazıl olan yarışmalar. Adem pazıllarda biraz takıldığı için otomatikman geriden geliyor ve o anki heyecanla atamıyor. Yoksa pazıl olmayan oyunlarda atışları çok iyi.
Oha bi de iki turlu mu oluyor artık oyunlar, yoksa bu oyuna özel mi?
Sembol oyunlarında pazıl olmasa en az iki üç tane sembol alırdı ama olsun sms ile ilerleyebilir.
Bu oyuna özelOha bi de iki turlu mu oluyor artık oyunlar, yoksa bu oyuna özel mi?![]()