evet izliyorum. Sabriyenin oyunundan önce actim kavganin sonuydu, sonra Televizyona baktim Serhatın ilk mücadelesi vardı. Ogedayı ezmişAynen eskileri hatırlamış olduk iyi oldu
Ogeday'daki düşüş dikkat çekiciOh olsun sana
Şu Anıl'daki şanssızlık beni bile delirtecek yazık ya
@Dosi izliyor musun![]()
Evet senin şansına kavga başta oldu, İlhan yarıştıktan sonraevet izliyorum. Sabriyenin oyunundan önce actim kavganin sonuydu, sonra Televizyona baktim Serhatın ilk mücadelesi vardı. Ogedayı ezmiş
tam dedim ne guzel avrupa yayiniyla cok fark yok reklam girdiikinci İlhanmi yaristi yoksa? kavgayi göremedim :S
ah şu Sabriyenin şansı bendede olsa keşkebu kızı kıskanacağımı hiç sanmazdım
![]()
biz en basindan beri gitsin diyordukda @EFE UYSAL pek savunuyordu Sabriyeyi :SEvet senin şansına kavga başta oldu, İlhan yarıştıktan sonraAdem de araya girdi. Yesinler birbirlerini
Sabriye Adem'e zarar veriyor elensin gitsin. ss
Evet arabaya özel 10 oldubiz en basindan beri gitsin diyordukda @EFE UYSAL pek savunuyordu Sabriyeyi :S
ee 6 dan sonra niye devam ediyorlar? 10 mu yaptilar ödül büyük diye ?
bu arada beni konusturuyorsunuz @Yakamoz-Asi ile olan yarışımı kaybedecem :S
yok sen yarişi anladinmi? hangimiz daha az yazariz yarisi buEvet arabaya özel 10 oldu
Senin ölü halin bile ona fark atar kasma boşuna![]()
Yok doğru anladım ben sen istemesen de Ömer abiyi her türlü geçersin yani onu demek istedimyok sen yarişi anladinmi? hangimiz daha az yazariz yarisi buben baslattım
aslinda ben bugün girmeyecektim foruma. Cumaya sartlanmistim ama girdik birkere
![]()
İkisi de Fenerli ama görüntüde Adem Galatasaray Ogeday FB maalesefHep önde gelip atışta kaybetmesine sinir oluyorum Ademin Ogedayda çok ballı.SS @Bully
Adem geriden gelip Gorili gömdü 8-5Yok doğru anladım ben sen istemesen de Ömer abiyi her türlü geçersin yani onu demek istedim
İkisi de Fenerli ama görüntüde Adem Galatasaray Ogeday FB maalesef![]()
Aynen harika olduAdem geriden gelip Gorili gömdü 8-5![]()