Survivor 2017 - 87. Bölüm Yorumları - Büyük Ödülü Hangi Takım Kazanacak?

Aynen eskileri hatırlamış olduk iyi oldu :A

Ogeday'daki düşüş dikkat çekici :A Oh olsun sana :Z

Şu Anıl'daki şanssızlık beni bile delirtecek yazık ya :A

@Dosi izliyor musun :D
evet izliyorum. Sabriyenin oyunundan önce actim kavganin sonuydu, sonra Televizyona baktim Serhatın ilk mücadelesi vardı. Ogedayı ezmiş :A
tam dedim ne guzel avrupa yayiniyla cok fark yok reklam girdi :D ikinci İlhanmi yaristi yoksa? kavgayi göremedim :S
ah şu Sabriyenin şansı bendede olsa keşke :A bu kızı kıskanacağımı hiç sanmazdım :D

evet izliyorum. Sabriyenin oyunundan önce actim kavganin sonuydu, sonra Televizyona baktim Serhatın ilk mücadelesi vardı. Ogedayı ezmiş :A
tam dedim ne guzel avrupa yayiniyla cok fark yok reklam girdi :D ikinci İlhanmi yaristi yoksa? kavgayi göremedim :S
ah şu Sabriyenin şansı bendede olsa keşke :A bu kızı kıskanacağımı hiç sanmazdım :D
Evet senin şansına kavga başta oldu, İlhan yarıştıktan sonra :A Adem de araya girdi. Yesinler birbirlerini :Z

Sabriye Adem'e zarar veriyor elensin gitsin. ss

Evet senin şansına kavga başta oldu, İlhan yarıştıktan sonra :A Adem de araya girdi. Yesinler birbirlerini :Z

Sabriye Adem'e zarar veriyor elensin gitsin. ss
biz en basindan beri gitsin diyordukda @EFE UYSAL pek savunuyordu Sabriyeyi :S
ee 6 dan sonra niye devam ediyorlar? 10 mu yaptilar ödül büyük diye ?
bu arada beni konusturuyorsunuz @Yakamoz-Asi ile olan yarışımı kaybedecem :S

Evet arabaya özel 10 oldu :A

Senin ölü halin bile ona fark atar kasma boşuna :A
yok sen yarişi anladinmi? hangimiz daha az yazariz yarisi bu :D ben baslattım :A aslinda ben bugün girmeyecektim foruma. Cumaya sartlanmistim ama girdik birkere :D

yok sen yarişi anladinmi? hangimiz daha az yazariz yarisi bu :D ben baslattım :A aslinda ben bugün girmeyecektim foruma. Cumaya sartlanmistim ama girdik birkere :D
Yok doğru anladım ben sen istemesen de Ömer abiyi her türlü geçersin yani onu demek istedim :A

Hep önde gelip atışta kaybetmesine sinir oluyorum Ademin Ogedayda çok ballı.SS @Bully
İkisi de Fenerli ama görüntüde Adem Galatasaray Ogeday FB maalesef :A

Son düzenleme: