Survivor 2017 87. Bölüm Tanıtımı - Büyük Ödül - Büyük Tartışma

Acun bu yıl çöktü diyenlere inat şov yapmış. Araba nedir be.:A

Önüm dışında Serhat İlhan kavgası hoşuma gider.:A Demek 4'lü birbirine düştü:A

Serhat çok kaşınmaya başladı. Önce Furkan'a şimdi İlhan'a yarın ise eve göndeririz olur biter. Zaten Serhat hiçbir zaman bizim için bir engel olmadı.

Vaovv İlhan ve Serhat fena kapışmışlar, yesinler birbirlerini :Z

Zaten birbirlerine girecekleri açıktı, bir ipte 2 cambaz oynamaz :A Ünlülerde 3 cambaz var hatta Adem'le birlikte, Furkan etkisiz eleman zaten :A

Sabriye - Berna yine komediler :A Acun'un önemli reyting silahlarından biri oldular Adem'le birlikte :A
Kavgada Serhat yine abartmış olabilir bence ama muhtemelen oyunu kaybetmiş ondan İlhanda fırça atmış galiba kavga çıkmış :A

Sabriye cidden çok sıktı artık Ademin oyuyla bir yere kadar bu hafta elenmeli :A

Kavgada Serhat yine abartmış olabilir bence ama muhtemelen oyunu kaybetmiş ondan İlhanda fırça atmış galiba kavga çıkmış :A

Sabriye cidden çok sıktı artık Ademin oyuyla bir yere kadar bu hafta elenmeli :A
Yürek yemiş la İlhan'a akıllı ol diyor :A

Sabriye'nin gitmesi için ünlülerin dokunulmazlığı 2 kez kaybetmesi lazım :A Tabii gönüllüler aynı anda Ogeday ve Berna'yı potaya koymazsa :F

Kavga ya Adem müdahale etmez inş :A:Z

Bunu okursan Sabriyenin gitmesi ne kadar kritik anlarsın :A

Ekli dosyayı görüntüle 55357
Ekli dosyayı görüntüle 55358
Ben sana aylar önce diyordum Sabriye gitsin diye sen kızı savunuyordun, yapıştı kaldı Adem'in başına :A

Doğru bir yorum Adem'in başına daha fazla bela olmadan elenmeli. ss

Bunun için de ya Berna ve Ogeday'la aynı potaya çıkacak, ya da ünlülerden 2 isimle, öbür türlü zor şutlarız :A

Ben sana aylar önce diyordum Sabriye gitsin diye sen kızı savunuyordun, yapıştı kaldı Adem'in başına :A

Doğru bir yorum Adem'in başına daha fazla bela olmadan elenmeli. ss

Bunun için de ya Berna ve Ogeday'la aynı potaya çıkacak, ya da ünlülerden 2 isimle, öbür türlü zor şutlarız :A
Ben bu Sabriyeye zamanında oy atmıştım mağdur diye attığım oylar haram olsun.SSS Ademden ne istiyor bu kız ya hareketleri tek yaptığı Ademi kötü göstermek. Tek uğraştıpı şeylerrde zaten Bernaya sataşmak Ademin yanından ayrılmamak.

Sabriye konusunda katılıyorum artık saçmaladı yarışmanın ilk haftalarında bu kadar fazla abartmıyordu ama tutarsız olmaya başladı artık