Ayy ne zaman bitiyor bunlar
Bugün Anlat Bakalım vardı sadeceBugün hiç bakamadım valla ne oldu sonuç efe
Tam 1 ay 9 gün kaldı yarışmanın bitmesineAyy ne zaman bitiyor bunlar![]()
Bugün Anlat Bakalım vardı sadece
Tam 1 ay 9 gün kaldı yarışmanın bitmesine![]()
O Perşembe yanı yarın kaçırmadınAraba ödülü yarışması yokmuydu bugün
O Perşembe yanı yarın kaçırmadın![]()
İyi geceler abla @Bully düşüncelerini bekliyoruzay ben onu bugün sanıyordum reklamlarını görünce
hadi ben çıkıyorum iyi geceler efe
Videonun kalitesi belli ki berbat donup duruyor bende, acunn.com'dan bakacamİyi geceler abla @Bully düşüncelerini bekliyoruz![]()
BuyurVideonun kalitesi belli ki berbat donup duruyor bende, acunn.com'dan bakacam![]()
Vaovv İlhan ve Serhat fena kapışmışlar, yesinler birbirlerini
Kavgada Serhat yine abartmış olabilir bence ama muhtemelen oyunu kaybetmiş ondan İlhanda fırça atmış galiba kavga çıkmışVaovv İlhan ve Serhat fena kapışmışlar, yesinler birbirlerini
Zaten birbirlerine girecekleri açıktı, bir ipte 2 cambaz oynamazÜnlülerde 3 cambaz var hatta Adem'le birlikte, Furkan etkisiz eleman zaten
Sabriye - Berna yine komedilerAcun'un önemli reyting silahlarından biri oldular Adem'le birlikte
![]()
Yürek yemiş la İlhan'a akıllı ol diyorKavgada Serhat yine abartmış olabilir bence ama muhtemelen oyunu kaybetmiş ondan İlhanda fırça atmış galiba kavga çıkmış
Sabriye cidden çok sıktı artık Ademin oyuyla bir yere kadar bu hafta elenmeli![]()
Ben sana aylar önce diyordum Sabriye gitsin diye sen kızı savunuyordun, yapıştı kaldı Adem'in başınaKavga ya Adem müdahale etmez inş
Bunu okursan Sabriyenin gitmesi ne kadar kritik anlarsın
Ekli dosyayı görüntüle 55357
Ekli dosyayı görüntüle 55358
Ben bu Sabriyeye zamanında oy atmıştım mağdur diye attığım oylar haram olsun.SSS Ademden ne istiyor bu kız ya hareketleri tek yaptığı Ademi kötü göstermek. Tek uğraştıpı şeylerrde zaten Bernaya sataşmak Ademin yanından ayrılmamak.Ben sana aylar önce diyordum Sabriye gitsin diye sen kızı savunuyordun, yapıştı kaldı Adem'in başına
Doğru bir yorum Adem'in başına daha fazla bela olmadan elenmeli. ss
Bunun için de ya Berna ve Ogeday'la aynı potaya çıkacak, ya da ünlülerden 2 isimle, öbür türlü zor şutlarız![]()