Ben adil bir jüriyim, beni planlarınıza dahil edemezsiniz.@Bully le Ağaçkakan ve Murat Dalkılıçı eleme koalisyonumuz var @sokak sanatı da sevmiyor
Ben adil bir jüriyim, beni planlarınıza dahil edemezsiniz.@Bully le Ağaçkakan ve Murat Dalkılıçı eleme koalisyonumuz var @sokak sanatı da sevmiyor
Öyle güzel bir şarkı bence finallik olmalıydı, o derece güzel bence.
İnşallah severim.
Eleniyordu nerdeyse klibide çok tuhaftı sankı eski zaman insanları gibiydiİlk hafta kullandım onu son sıralarda bitirdim, çok zevksiz bu forum ya Gerçi buraya kadar hep can çekişerek geldim o da ayrı mesele tek final puanı olmayan yarışmacı benim Bu haftaki şarkı Kavak Yelleri sever misin
@Bully le Ağaçkakan ve Murat Dalkılıçı eleme koalisyonumuz var @sokak sanatı da sevmiyor
Aman siz kaliteden ne anlarsınız.Eleniyordu nerdeyse klibide çok tuhaftı sankı eski zaman insanları gibiydi
Ağaçkakana 2den yukarı verme lütfen gitsin artıkBen adil bir jüriyim, beni planlarınıza dahil edemezsiniz.
Hayırdır kim kimle ittifak, neler dönüyor?
Kimle gelmişti de erkenden yolladınız?Efe'yi 3. hafta şutladık Yiğit, o zamandan beri düşman bana arkadaş çekemiyor beni
Kimle gelmişti de erkenden yolladınız?
Hahaha seni çekemiyorum nerdeyse her katıldığım yarışmada başarılı olarak finaller gören yarışmacıyım buda nazarlık olsun Ezikleri elemek görevimiz egonu bitireceğizEfe'yi 3. hafta şutladık Yiğit, o zamandan beri düşman bana arkadaş çekemiyor beni
Kimle gelmişti de erkenden yolladınız?
Emre Kaya Dın dın şarkısı eşliğinde tekmeyi vurduk
Yazık olmuş @EFE UYSAL a ne güzel sanatçıymış.Emre Kaya ile yarıştı efe
Yazık olmuş @EFE UYSAL a ne güzel sanatçıymış.
Yazık olmuş @EFE UYSAL a ne güzel sanatçıymış.
eskiden ms de kadınlar damga vururdu erkek şampiyon olmazdı önce @Bully u gökan ile şampiyon yaptım sonrada bu sezon tüm kadınları @destere ye inat şutladım ayoll tamamen herifler sezonu oluyor tam zamanında geldin askerden @YiğittEmre Kaya Dın dın şarkısı eşliğinde tekmeyi vurduk
yetişemedin napalım ayoll sende jurilerin kamberi olYeni yarışma falan başlatın, ben sıkılıyorum ben napacam.
Emre Altuğ şampiyon @Bully
aaa evet üzücü elendi efe önce elenmemişti sonra ters oy olayı çıkınca elendiHep beraber vurduk işte, 1 puanları yağdırdık üstüne
yetişemedin napalım ayoll sende jurilerin kamberi ol
aaa evet üzücü elendi efe önce elenmemişti sonra ters oy olayı çıkınca elendi
Beter ol senide elicezBen de çok üzüldüm Efe'nin elenmesine gerçekten