Forumun En Tatlı Öğretmeni "DOSİ"15.000 ler Kulübünde

tebrikler @Dosi 15 binler kulübün hayırlı uğurlu olsun :) bu hızla gidersen zaten her hafta bir kutlama yapmamız gerekecek :) o yüzden çok mesaj yazanların her 250 binde bir kutlanması taraftarıyım :)

aha buda hediyen :)
teşekkürler :)
yok en erken sonbahara kadar kutlama olmaz artık :A
ilkkez hediye verdin teşekkürler :Z

Tebrikler @Dosi ciğim. Seninle ilgili o kadar çok güzel söz söyleyebilirim ki ama seni kendime saklıyorum :A

Hediyelerim de en kısa sürede gelecek seviliyorsun :D
tipik Deniz cevabi :D
sende seviliyorsun 😉

tebrikler isveçli hogatha :X bu da hedyen galiba bu grup isveçliydi:A

bu da konuyu açan @vadikızı na gelsin ana anacığım diyor sen de anaları yaşındasın teyzeciğim:A
evet Isveçin en ünlü sanatçıları :Z

Tebrikler Öğretmenim. Nice kulüplere inşallah. :D

harika bir şarkıymış. Çok tatlı, melodiye bayıldım. üst üste dinledim keyif aldım :Z teşekkurler :D

Tebrik Ederim dişi Dosi.😛
dişi ne alaka ya :A

Son düzenleme:

sende seviliyorsun 😉

harika bir şarkıymış. Çok tatlı, melodiye bayıldım. üst üste dinledim keyif aldım :Z teşekkurler :D

umarım ciguliyi beğenmişsindir :)

Ne ara beni geçtin de 15 bin küsür mesaj yazdın yahu :A
Nice mesajlara :)

Buyur hediyelerin :A

sende seviliyorsun 😉

@destere geçen kız olsa benden etkilenirdi dedi senin için. Dişi değil falan dedi bende dişi dedim oradan kalma o dişi lafı.😛 :A

oysa ben diğer şarkıyı daha çok seviyorum :)

FAUN grubundanda bir hediye verelim bu gurubunda çok güzel şarkıları var :)

kapanışı bununla yapalım buda benden olsun :)
Diger sarkiyi dinledim Ciguli ile paylastigin. İsvecceymiş :) istersen sözleri çeviriririm senin için :)
Faun grubunun şarkısınıda çok beğendim :)
kapanış sarkinda güzel :A
bu hediyeler evet 40 yıl yeter :D senden beklentim yoktu. çok begendim hepsini 😉

Ne ara beni geçtin de 15 bin küsür mesaj yazdın yahu :A
Nice mesajlara :)

Buyur hediyelerin :A

gece gece iyi geldi :)

@destere geçen kız olsa benden etkilenirdi dedi senin için. Dişi değil falan dedi bende dişi dedim oradan kalma o dişi lafı.😛 :A

çirkin iftiralarla sıvamışsın konuyu sokak şeysi :) ama @Dosi bu tarz iftiralara inanmayacaktır:)
inanmadım tabikide :A
@destere demez öyle :D demişsede mosi zamanıdır o :A

@Dosi
Forumumuzun Dobra duygusal en sevecen en tatlı en güzel en şeker en güzel Öğretmeni benim canım arkadaşım dostum kıymetlim Zeynebim 15 binler kulübünde..

Senden çok şey öğrendim ben en önemlisi kendime önem vermeyi öğrendim hayatın sağlığın daha önemli olduğunu bana her zaman kendimi önemli hissettirdiğin için sana binlerce kez teşekkür ederim nice mesajlara
Meleğin seni hepp çok sevecek :love1:

Biri senin biri benim kalbimm

İki kelimden biri sensinn:kissingheart:

Bir ömür boyu benimle ol :love1:

Canım Zeynebimm nice mesajlara meleğin seni son nefesine kadar çokkk sevecekk:love1::kissingheart::kissingheart:
Canım benim detaylı teşekkür edememistim geçen hafta final zamani acmiştin sonrasindada malum hastanelik durumum vardı.
Düşüncelerin icin cok tesekkurler ve Mithat Körlerin sarkisina bayıldim. başi başka bir şarkiya cok benziyor :D
forum hayatım devam ettikce seni hiç yalnız birakmayacağim. Daima yanimdasin destekliyorsun. Ben sana herseyimi anlatmasamda hissediyorsun. Çok düşüncelisin. @denizz19 dan sonra bana özenli konu açan ikinci kişisin teşekkürler.
Sana birşeyler öğretebildiysem ne mutlu bana :love1:

Canım benim detaylı teşekkür edememistim geçen hafta final zamani acmiştin sonrasindada malum hastanelik durumum vardı.
Düşüncelerin icin cok tesekkurler ve Mithat Körlerin sarkisina bayıldim. başi başka bir şarkiya cok benziyor :D
forum hayatım devam ettikce seni hiç yalnız birakmayacağim. Daima yanimdasin destekliyorsun. Ben sana herseyimi anlatmasamda hissediyorsun. Çok düşüncelisin. @denizz19 dan sonra bana özenli konu açan ikinci kişisin teşekkürler.
Sana birşeyler öğretebildiysem ne mutlu bana :love1:

Öğrettin tabii ki ne demek mesajını yeni görüyorum cnm ya kusuruma bakma benim hislerim kuvvetlidir balık burcuyum ben:love1:kime ne yazsam abla yada melek iyi değildim iyi ki yazdın derler hep

şaşkın ne hediyesi konuyu açtınya :D bir üstteki yazımı oku be

31 numaralı mesajıma bak deli

Okudum tmm yeni anladım mesajı yeni gördüm bana bildirimi gelmedi demek ki olsun yinede yapmak istiyorum müsaitken:D

Öğrettin tabii ki ne demek mesajını yeni görüyorum cnm ya kusuruma bakma benim hislerim kuvvetlidir balık burcuyum ben:love1:kime ne yazsam abla yada melek iyi değildim iyi ki yazdın derler hep

Okudum tmm yeni anladım mesajı yeni gördüm bana bildirimi gelmedi demek ki olsun yinede yapmak istiyorum müsaitken:D
kolay gelsin ozaman :D