Forumdash Ezel'i oylamadı mı. ss@Forumdash
3 puan GoT
2 puan Buz devri
1 puan titanic
iyi tamam ona deme tek bana oh olsun dedin peki![]()
Forumdash Ezel'i oylamadı mı. ss@Forumdash
3 puan GoT
2 puan Buz devri
1 puan titanic
iyi tamam ona deme tek bana oh olsun dedin peki![]()
oyladiForumdash Ezel'i oylamadı mı. ss
Ay zirvede gidiyoruz nazar değmesin
Cık inanmam Ay Yapım CEO'su olarak tam puanı Ezel'e olmalı10. hafta puan tablosu
@Bully 32
@xemrexxx 29
@EFE UYSAL 24
evet şimdi ortaya karisik gideceğiz
oyladionunkini ikinci parta sakladimda ordada beklentin olmasin
![]()
oh yaniliyorsunAy zirvede gidiyoruz nazar değmesin
Cık inanmam Ay Yapım CEO'su olarak tam puanı Ezel'e olmalı![]()
ben ust uste aciklayacagim sonra 15 dakika reklam arasi o sirada sampiyonluk konusu acarimiyi başladık 3.etap son mu @Dosi esma sultan çıktı.ss
Ay gıcık tamam sırayı bozma işte nasılsa öyle açıkla. ssoh yaniliyorsundur siradaki o olsun F
sorun degil. listemde bakiyom tek tekAy gıcık tamam sırayı bozma işte nasılsa öyle açıkla. ss
istanbullu gelindeki faruk da gıcıktı tüm faruklar böyle olmak zorunda mı.s @Forumdashben ust uste aciklayacagim sonra 15 dakika reklam arasi o sirada sampiyonluk konusu acarim
@Forumdash
3 puan Beethoven
2 puan Ezel
1 puan Hababam
Ay senin algınla bir an Ezel'e 1 verdi sandımben ust uste aciklayacagim sonra 15 dakika reklam arasi o sirada sampiyonluk konusu acarim
@Forumdash
3 puan Beethoven
2 puan Ezel
1 puan Hababam
kaldigim şehir kısaltilisı havalimanlarinda valize etiketlerler ama isvecce derken ö haha ve o kelimede kulaninca güzel iyi manasinada geliyorGOT deyince gülesim geliyor.![]()
Bana daha farklı manalar getiriyorkaldigim şehir kısaltilisı havalimanlarinda valize etiketlerler ama isvecce derken ö haha ve o kelimede kulaninca güzel iyi manasinada heliyor![]()
haha bilmezmiyimBana daha farklı manalar getiriyor![]()
Anakonda Hasibeyi izliyon mu