Forumdash Ezel'i oylamadı mı. ss@Forumdash
3 puan GoT
2 puan Buz devri
1 puan titanic
iyi tamam ona deme tek bana oh olsun dedin peki
Forumdash Ezel'i oylamadı mı. ss@Forumdash
3 puan GoT
2 puan Buz devri
1 puan titanic
iyi tamam ona deme tek bana oh olsun dedin peki
oyladi onunkini ikinci parta sakladimda ordada beklentin olmasinForumdash Ezel'i oylamadı mı. ss
simdi puan tablosu gelecek
Ay zirvede gidiyoruz nazar değmesin
Cık inanmam Ay Yapım CEO'su olarak tam puanı Ezel'e olmalı10. hafta puan tablosu
@Bully 32
@xemrexxx 29
@EFE UYSAL 24
evet şimdi ortaya karisik gideceğiz
oyladi onunkini ikinci parta sakladimda ordada beklentin olmasin
oh yaniliyorsun dur siradaki o olsun FAy zirvede gidiyoruz nazar değmesin
Cık inanmam Ay Yapım CEO'su olarak tam puanı Ezel'e olmalı
ben ust uste aciklayacagim sonra 15 dakika reklam arasi o sirada sampiyonluk konusu acarimiyi başladık 3.etap son mu @Dosi esma sultan çıktı.ss
Ay gıcık tamam sırayı bozma işte nasılsa öyle açıkla. ssoh yaniliyorsun dur siradaki o olsun F
sorun degil. listemde bakiyom tek tekAy gıcık tamam sırayı bozma işte nasılsa öyle açıkla. ss
istanbullu gelindeki faruk da gıcıktı tüm faruklar böyle olmak zorunda mı.s @Forumdashben ust uste aciklayacagim sonra 15 dakika reklam arasi o sirada sampiyonluk konusu acarim
@Forumdash
3 puan Beethoven
2 puan Ezel
1 puan Hababam
Ay senin algınla bir an Ezel'e 1 verdi sandımben ust uste aciklayacagim sonra 15 dakika reklam arasi o sirada sampiyonluk konusu acarim
@Forumdash
3 puan Beethoven
2 puan Ezel
1 puan Hababam
kaldigim şehir kısaltilisı havalimanlarinda valize etiketlerler ama isvecce derken ö haha ve o kelimede kulaninca güzel iyi manasinada geliyorGOT deyince gülesim geliyor.
Bana daha farklı manalar getiriyorkaldigim şehir kısaltilisı havalimanlarinda valize etiketlerler ama isvecce derken ö haha ve o kelimede kulaninca güzel iyi manasinada heliyor
haha bilmezmiyimBana daha farklı manalar getiriyor
Anakonda Hasibeyi izliyon mu