Ademden en az bugün 3te 3 istiyorum Bernada artık vitesi arttırmalıBekliyoruz yeni bölümü
Ademden en az bugün 3te 3 istiyorum Bernada artık vitesi arttırmalıBekliyoruz yeni bölümü
Aynen birkaç haftadır performans ödülü alamıyoruz, akşam erkeklerde en iyi performansı gösterendi inşallah bugün de aynı şekilde devam ederizAdemden en az bugün 3te 3 istiyorum Bernada artık vitesi arttırmalı
Ademden en az bugün 3te 3 istiyorum Bernada artık vitesi arttırmalı
İstatistikte en kısa sürede ilk 3e girmesi şart o potansiyel fazlasıyla var arada tek sıkıntısı atışAynen birkaç haftadır performans ödülü alamıyoruz, akşam erkeklerde en iyi performansı gösterendi inşallah bugün de aynı şekilde devam ederiz
Evet ya çok gerideyiz genel tablodaİstatistikte en kısa sürede ilk 3e girmesi şart o potansiyel fazlasıyla var arada tek sıkıntısı atış
Yükseleceğinden çok eminim zamanla göreceğizEvet ya çok gerideyiz genel tabloda
Ademini kaçıramazsındizi izliyom ama yazmaya çalışırım🙂
Survivor'a dair hiçbir fikrim yok, birkaç kere tvden öyle baktım da ortalardan gelince pek bir şey anlamadım. Bu sezon bensiz eğlenin artık, zaten 1-2 ay kaldı. Allah izin verirse 2018 sezonunda birlikte izleriz.Bu sene Survivor'ı @Yiğitt'siz geçirince bir buruk hissettim
Avatarımdaki adamı destekliyoruz kanka, Adem Kılıççı
Acun bu sene daha çok reklam vermeye başladı.ssİnşallah şuan reklam
Acun bu sene daha çok reklam vermeye başladı.ss
Nusretide getirmiş çakal reyting kasıcakHe doymuyor o yüzden