- Reaksiyon puanı
- 114,263
- Puanı
- 1,060
ben saatlerce oy dilendim esitlik vardi diye son kisiler olmasaydi @Yiğitt in yakasina da yapisirdimSonuçlar çok başa baş sanki
ben saatlerce oy dilendim esitlik vardi diye son kisiler olmasaydi @Yiğitt in yakasina da yapisirdimSonuçlar çok başa baş sanki
ben saatlerce oy dilendim esitlik vardi diye son kisiler olmasaydi @Yiğitt in yakasina da yapisirdim
@Yiğitt ciğim belki asker izlememişsindir sen de izle bu oya tepkim @Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @Harunnn60 @mrt-06 @EFE UYSALdur ikinci turda belki göğe çıkarirsin
buda sana özel oy
@sokak sanatı
Hababam - 3
Beethoven - 1
Ezel - 2
@sokak sanati
Oylardan belli sıralama çok değişiyorben saatlerce oy dilendim esitlik vardi diye son kisiler olmasaydi @Yiğitt in yakasina da yapisirdim
burdamiydinHababam Sınıfını seçen kişiyi görünce ben .ss
o bilmiyorduki @EFE UYSAL a 3 vermek istiyordu. iste anonim olmanin kazanci@sokak sanati teşekkürler 1 verirsin sanmıştım
Şimdi geldim sayılır not çıkarıyorum yarın İçinburdamiydin
Yok Hababam Sınıfı'nın yanında Ezel de neymiş tarzında bir şey demişti, jenerikte de Ezel'le gelene düşük veririm demiştim bu sebeplerden ötürü 1 bekliyordumo bilmiyirduki @EFE UYSAL a 3 vermek istiyordu. iste anonim olmanin kazanci
İlk etabın en sonuna koymalesef ilk etaptasin. birazdan gelecek
oy degistirmeye calistida olmadi geliyordu 1 yoksa hahaYok Hababam Sınıfı'nın yanında Ezel de neymiş tarzında bir şey demişti, jenerikte de Ezel'le gelene düşük veririm demiştim bu sebeplerden ötürü 1 bekliyordum
Beethoven'ı hiç beğenmemiş demek ki
Kız işlerim var hem yazacak bir şey bulamıyorum Ki ama beni çeneye tutarsanız neden olmasın@denizz19 gec geldi sagolsun
pekiKız işlerim var hem yazacak bir şey bulamıyorum Ki ama beni çeneye tutarsanız neden olmasın
Tabiki savunacaksınsavunduğumu düşünme de ben sonuçlara başladığından beri @denizz19 takip ediyorum forumda yoktu hatta messengere bile yazdım nerdesin diye ama görmeden daha foruma geldi zaten
Anakonda Hasibe