Buraya kaldırılsın yazanlar empati nedir bilmiyolar.Anaannem kanser hastası ve belalı bi oğlu var kadıncağızın sığınabilceği tek program bunlar.Bunlarla mutlu oluyor ve bunlarla hayata tutunuyor.Bitsin yazanlara söylüyorum eğer bu programlar bitince 4. evre kanserliği son bulacak ve oğlu ölecek mi ? Eğer öyle olacaksa kaldırılsın...
Ne yapacaklar gece 12'den sonra mı yayınlayacaklar
denizz19 yeni bir haber konusu açtı
Evlilik Programlarıyla İlgili Yeni Karar!
Bilindiği üzere KHK kararıyla evlilik programlarının yayınlanmaması için yasak getirilmişti. Hali hazırda devam eden Esra Erol - Seda Sayan - Zuhal Topal gibi isimlerin programlarıyla ilgili yeni bir karar çıktı.
Buna göre alınan yeni kararda bu programların çocuk ve gençlerin seyredemeyeceği saatlerde yayınlanmasına karar verildi.
Yaş sınırı işaretleri olsa dahi bu programlar belirtilen saatlerde yayınlanacak.Orijinal formatta oku
İnternet yok heralde, ertesi gün istediği saatte izler. Çok yaratıcıymış...
Aynı yaptırım birkaç sene önce Bu Tarz Benim için de çıkmıştı yine aynı saatte devam etti.
Yani bitti demek oluyor bu.
Saçmalığın daniskasıdır bu başkada birşey değildir önce KHK kararı çıktı kararda Programlar dendi devam etti şimdide saat değişikliği deniyor saçmalık başka birşey değildir yani bu programlar yayınlanmasa ne olur kanallar bu programların yerine ne yayınlayabiliriz diye düşünmüyor illa yayınlanacak ayrıca şikayetleri yapan çocuklarmı ki onların izlemediği saatlerde yayınlanacakmış saçmalık ne güzel yönetim şeklidir bu
Gece yayınlanırsa bunlar yine çığrından çıkabilir.
Kremini sür.
Esra'm geceleri yayınlansın hafta içi şahane olur gerçekten Zaten bazı geceler 5dklık videolarlar geceleri izliyordum Peki ne zaman uygulanacak?