En Sevdiğiniz 'ETİ' Çikolatası?

En Sevdiğiniz 'ETİ' Çikolatası?

• Kullanılan toplam oy
    29
Karam Gurme: resmen adamı doyuruyor. :F

Wanted: Mavi olanı harika. :hearteyes: Eskiden 50 kuruştu şimdi 75 olmuş.

Browni Intense: Diğerlerine göre daha az yedim.

Petito: Lise zamanlarım aklıma geldi. :( 25 kuruştu. Şimit çay filan aldığım zaman küçük çikolata takviyesi olsun diye bunu da alırdım. :A

hic biri bana tanidik gelmiyor :S baska zaman detayli bakarim

Karam Gurme: resmen adamı doyuruyor. :F

Wanted: Mavi olanı harika. :hearteyes: Eskiden 50 kuruştu şimdi 75 olmuş.

Browni Intense: Diğerlerine göre daha az yedim.

Petito: Lise zamanlarım aklıma geldi. :( 25 kuruştu. Şimit çay filan aldığım zaman küçük çikolata takviyesi olsun diye bunu da alırdım. :A
Çay simit petito'yu ben de yapardım. :A

İlkokul zamanında yeni çıkmıştı Petito alıp yemiyordum ayı şekli çok tatlı duruyordu. Yemeye kıyamıyordum daha doğrusu. :F

Her gün kahvenin yanına eğer market stokum bitmişse bakkaldan Canga, Caramio ya da Snekears alırım. Geçen sene 1.25'ten aldığım Sneakers artık 2 TL olmuş, o yüzden artık onu bırakmaya karar verdim f/p karşılamıyor. Karamio uzun ince olan hâla 1 TL ve iş görüyor, özellikle bitter olanı.

Gelelim Cangaya. En az 2 yıldır açık ara en fazla tükettiğim çikolata. Açık ara en iyi f/p ürünü. İstediğim her şeyi sonuna kadar karşılıyor. Yıllardır 1 liraydı, lanet olsun ki buna da zam gelmiş yeni, 1.25 olmuş ama buna da razıyız. Seneye bugünlerde 1.75 - 2 TL olur herhalde gramı yükselmeden. Ya da gramı düşer.

Maximus'u 6-7 yıl önce çok sık tüketiyordum, müthiş bir kalitesizliğe doğru ilerlediler, inanılmaz bozdular. Gramını düşürdüler sanırım, çikolata demeye bin şahit ister artık.

Wanted ile maceram daha da eskiye, taa Soho'lu yıllara dayanıyor +10 sene. O da çok fena bozdu. Bunlara giden para boşa gider.

Petitonun tadını çok severim ama Wanted ve Maximus gibi bu da çocuklara hitap ediyor, haliyle bunun da önü kapalı.

Karam'ın fıstıklı olanı ve yüzde 70 kakaolu olanı oldukça güzel ama bir Damak standartlarında deği.

Zaga'yı bir iki kez yedim, tadı kötü değil ama bir kere daha yesem keşke dedirten bir lezzete sahip değil.

Sonuç olarak cevabım Eti Soho oluyor tedavülden kalksa bile. Piyasadakiler içinden ise Eti Canga diyorum.

Karam Gurme tabii ki. Aslında çikolata üstü bir kategoride sayılabilir kendisi eşsiz bir lezzet olaraktan. :D

Browni Instense de candır tabii ama o çikolatadan çok kek aslında. (b)

@sokak sanati orman meyveli Karam'ı denemiştim iyiydi ama öyle çok büyük etki de bırakmamış bir daha almadım. Gerçi pek bir yerde bulunmuyor gerçekten o da etkili olabilir ve fiyatı. :D

Karam gurme, açık ara. Tadı güzel ve ilk kez böyle kreması bol, kalın gofretimsi bir şey yapılmıştı benim bildiğim. :D

detayli baktim. hic birini yemedim :D cikolata seven biri degilim zaten. cok nadir canim çeker. Wantedi isaretliyorum çunku burda ona benzer cikolatadan yemisligim var :D yanilmiyorsam hindistan cevizli :)

Karam'ı çok severim o gofreti olanı. :D Hem fiyatı 1 lira, hem doyurucu, hem çok lezzetli. Bir de yeni bir tane çıkmış Zaga diye. Kokuyor ama tadı güzel, içinde mısır mı ne var tam çözemedim. Bir kere yedim, daha da başka yerde bulamadım. Bir ara Çağdaş'a gidersem alacağım inşallah. :D

karam, maxımus ve goa bunlardan hiç tadlarına bile bakmadım ayoll :A :A :A

Petito ve canga 2012 yılında sık tüketiyordum ama nerden baksan 5 yıl olmuştur yemiyeli :F

bu markalardan sadece Wanted ve Browni güncel hala tükettiklerimden :Z

Ülkerin esiri olmuşuz biz vlla @mrt-06 :A :A :A