En Sevdiğiniz 'ETİ' Çikolatası?

En Sevdiğiniz 'ETİ' Çikolatası?

• Kullanılan toplam oy
    29

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,941
Puanı
1,061
ETİ.png

Ülker'i bu konuda seçmiştik https://fav10.net/forum/threads/en-sevdiğiniz-Ülker-Çikolatası.261658/ şimdi sıra Eti'de.

En sevdiğiniz Eti çikolataları hangisi? Favoriniz hangisi? Ankete işaretlemeyi unutmayalım. :)

Browni Intense'nin tadı gerçekten çok güzel birde GOA. :A

Şunu yerken hazdan geberiyorum. Ama fiyatı çok. 2 lira ne yaa küçücük tadı damağında kalıyor.:(

images (3).jpg

Geçen sonbahar çıktı. Çok dehşet bir şey. Orman meyveleri bitter ile ağzında öyle bir dağılıyor ki. Yani tarifsiz bir şey. Mutlaka herkes denemeli. Sen gibi tatlı canavarı bilmiyorsa @OzaN belki bilir.:F

Haz demek istedim yanlış olmuş.:)

He tmm bende çikolata yaparmı diye düşünerek sordum pardon ya 😉

Geçen sonbahar çıktı. Çok dehşet bir şey. Orman meyveleri bitter ile ağzında öyle bir dağılıyor ki. Yani tarifsiz bir şey. Mutlaka herkes denemeli. Sen gibi tatlı canavarı bilmiyorsa @OzaN belki bilir.:F

Haz demek istedim yanlış olmuş.:)
Canım çekti valla. :F Yarın bir bakayım nedense hiç denk gelmedim hani kabı da dikkat çekici ama gözüme çarpmadı demek ki. :bilmem:

Tam @OzaN'lık bu zaten kesin biliyordur, meyveli çikolataları seviyor. :A

Canım çekti valla. :F Yarın bir bakayım nedense hiç denk gelmedim hani kabı da dikkat çekici ama gözüme çarpmadı demek ki. :bilmem:

Tam @OzaN'lık bu zaten kesin biliyordur, meyveli çikolataları seviyor. :A

Sert birde hem tad olarak hem fiziki olarak. O sertliğide ağızda yavaş yavaş eriyor sertliği. Uzunsa sürüyor etkisi.:bhr: Herkes denemeli bu tadı.

Ama küçük işte ve 2 lira falan. Fındık kadar 5 parçadan oluşuyor çok az.:( Onu alacağıma 5 liraya milka yaban çilekli alıyorum daha çok etki ediyor. O sebeple çok almıyorum.:F

Sert birde hem tad olarak hem fiziki olarak. O sertliğide ağızda yavaş yavaş eriyor sertliği. Uzunsa sürüyor etkisi.:bhr: Herkes denemeli bu tadı.

Ama küçük işte ve 2 lira falan. Fındık kadar 5 parçadan oluşuyor çok az.:( Onu alacağıma 5 liraya milka yaban çilekli alıyorum daha çok etki ediyor. O sebeple çok almıyorum.:F
Cidden çok merak ettim ekran alıntısı aldım yarın kesin alcam. :D

Her şeye geldiği gibi çikolatalara da ciddi zaman geldi mesela Caramio bile 1.55 olmuş iki katına çıkmış çoğu çikolata. :( Milka almayalı bayağı oluyor. :F

Cidden çok merak ettim ekran alıntısı aldım yarın kesin alcam. :D

Her şeye geldiği gibi çikolatalara da ciddi zaman geldi mesela Caramio bile 1.55 olmuş iki katına çıkmış çoğu çikolata. :( Milka almayalı bayağı oluyor. :F

Ankara baya pahalıymış. Caramio bizde hala 1 lira.:F