Başladı evet
Ama Nihana çok çektirdi oda ayrıca ilk baştan Nihanın tavrı ortadaydıNihan arsızlığı iyice eline aldı. Kocasının yanında Kemal Kemal çok Kezbansın Nihan bu sezon.
Konuşmaları iyiydi bu arada Emir Zeynep birbirine çok yakışıyorlar aslındaBu hafta Emir ve Mercan iyi ikili oldu.
Konuşmaları çok iyiydi bu arada Emir Zeynep birbirine çok yakılıyorlar aslında
Zeynep Emirin peşinden koşuyor oda Nihanın ama aslında Zeynep ile çok yakışıyorlarZaten Zeynep ile çok ateşliler. İkisi alev alev yakıyor ortalığı. @12.Adam senin ikilinin sahneleri yine vıcık vıcık.
Zeynep Emirin peşinden koşuyor oda Nihanın ama aslında Zeynep ile çok yakışıyorlar
Bu arada Mercan daha iyi sanırım bu bölümde diziye ilk katılınca bu kadar başarılı değildi sanki ama bu bölümde çok iyiUff reklam.
Bu arada Mercan daha iyi sanırım bu bölümde diziye ilk katılınca bu kadar başarılı değildi sanki ama bu bölümde çok iyi
Başlarda o kadar başarılı değildi ama konuşma tarzı yaklaşımları çok iyi bu bölümde o açıdan uyumlu oldu diziyeDiziye yavaş yavaş oturdu bence de. İlgi çekmeyi başardı.
Başlarda o kadar başarılı değildi ama konuşma tarzı yaklaşımları çok iyi bu bölümde o açıdan uyumlu oldu diziye
Kemal in rolünün nesi kötü ki?Aynen adım atışı bile değişti. Daha ikonik hal aldı. Dizi de yetenek bulaşıcı. Kemal hariç herkes efsane oynuyor.
Aşk akıyor demek istedin herhaldeZaten Zeynep ile çok ateşliler. İkisi alev alev yakıyor ortalığı. @12.Adam senin ikilinin sahneleri yine vıcık vıcık.
Kemal in rolünün nesi kötü ki?
Aşk akıyor demek istedin herhalde
Bu dizide hakikaten oyuncular çok iyi dizi bu yüzden iyi aslında oyuncuların tümü iyi,Kemal öbür oyunculara oranla biraz daha iyi olmalıydı kabul ediyorum ama Kemal'de iyi sayılır aslında ilk sezonda çok iyi sahneleri bulunuyordu bir ara Asuya çok gıcıktım bende ama şu an çok beğeniyorumAynen adım atışı bile değişti. Daha ikonik hal aldı. Dizi de yetenek bulaşıcı. Kemal hariç herkes efsane oynuyor.
Bende başarılı biliyorum ama forumda çok fazla sevilmiyorKemal in rolünün nesi kötü ki?
Aşk akıyor demek istedin herhalde
Aynen öleBende başarılı biliyorum ama forumda çok fazla sevilmiyor