Hee anladım sarhoşken olmuş bir kereİşçi emekçi bir şeyler diyordu da neydi kendisi söylesin. @Tolstoyevski
Hee anladım sarhoşken olmuş bir kereİşçi emekçi bir şeyler diyordu da neydi kendisi söylesin. @Tolstoyevski
Seviyoruz ama keratayı ya.Hee anladım sarhoşken olmuş bir kere
Kraliçem haftayaki konukları ben belirliyorum haberin olsun. @Çiğdem-
Sen bu çaylak halinle yarıştığına şükret birde konuk belirleyecekmiş. Hadi yallah ForumDonanım'a.
çaylak yarışmacı yakışmıyor gerçekten ben her yarışmacım özel şans dersleri almıştır diye duyurmuştum bu çaylak konuşmayı bile bilmiyordur ne şarkı söylemesi diye bana derseler ne olucak ayollHayır ben belirliyorum, sana 12.haftaya kısmet artık.
Şu konuk işi ne olacak.çaylak yarışmacı yakışmıyor gerçekten ben her yarışmacım özel şans dersleri almıştır diye duyurmuştum bu çaylak konuşmayı bile bilmiyordur ne şarkı söylemesi diye bana derseler ne olucak ayoll
@Tolstoyevski ile anlaşın cnm benimki 12.haftaya kalsın diyebilir bence hem çeyrekten önce hafta daha önemliŞu konuk işi ne olacak.
çaylak yarışmacı yakışmıyor gerçekten ben her yarışmacım özel şans dersleri almıştır diye duyurmuştum bu çaylak konuşmayı bile bilmiyordur ne şarkı söylemesi diye bana derseler ne olucak ayoll
@Bully un etiketi bizim yarışmayı kapsamıyor malesef ayoll siz o fikirde olmasanızda müzik adamı yazacak alnında mecburO ezdiğiniz, hor gördüğünüz, küçümsemediğiniz, her fırsatta dışladığınız, itip kaktığınız o fakir fakat gururlu çaylak var ya, işte o tüm zulümlere göğüs gerip gümbür gümbür finale doğru gidiyor.
Hodri meydan, ilk 3'e kalamazsam çaylaklık durumum @mrt-06 nın keyfinde olacak, isterse @Doğu 'nun çaylaklığı bitmeden benimkisi de bitmesin kendisi bilir. Lakin şampiyon olursam @Bully nin ünvanını bana verecek, kabul mü?
O ezdiğiniz, hor gördüğünüz, küçümsemediğiniz, her fırsatta dışladığınız, itip kaktığınız o fakir fakat gururlu çaylak var ya, işte o tüm zulümlere göğüs gerip gümbür gümbür finale doğru gidiyor.
Hodri meydan, ilk 3'e kalamazsam çaylaklık durumum @mrt-06 nın keyfinde olacak, isterse @Doğu 'nun çaylaklığı bitmeden benimkisi de bitmesin kendisi bilir. Lakin şampiyon olursam @Bully nin ünvanını bana verecek, kabul mü?
Etiketim Haziran'a kadar bende kalacak, ondan önce kimselere yar etmem, hele Erkin'e asla@Bully un etiketi bizim yarışmayı kapsamıyor malesef ayoll siz o fikirde olmasanızda müzik adamı yazacak alnında mecbur
@Bully un etiketi bizim yarışmayı kapsamıyor malesef ayoll siz o fikirde olmasanızda müzik adamı yazacak alnında mecbur
Etiketim Haziran'a kadar bende kalacak, ondan önce kimselere yar etmem, hele Erkin'e asla
herifinin şerefine gelsin oylar
@Çiğdem- i sana yedirtmeyiz çok beklersinTamam o zaman şampiyon olursam @Çiğdem- in çaylak yapılmasını istiyorum o kadarı olsun en azından.
@mrt-06 codmin olarak tüm yarışmaları kapsayan ödül verebilir, herifinki Hazirana kadar duracak olsa bile çiftbaşlılık olmayacak diye bir şey yok, forumda iki tane müzik adamı olur yapışık ikiz gibi.
Şaka bir yana zaten benim kazanma ihtimalim düşük, ama böyle talepleri bile geri çevirdiklerine göre demek şansımız yok değil.
Tamam 12 benim uğurlu sayım sen seç o zaman haftaya. @Tolstoyevski@Tolstoyevski ile anlaşın cnm benimki 12.haftaya kalsın diyebilir bence hem çeyrekten önce hafta daha önemli
Doğru diyor Leo senin herif değil mi
O ödül Bu Şarkı Benim'den bu farklı bir yarışma ve ödülü farklı her yarışmanın ödülü aynı olamaz. "Müzik Adamı" etiketi Bu Şarkı Benim'e aittir.O ezdiğiniz, hor gördüğünüz, küçümsemediğiniz, her fırsatta dışladığınız, itip kaktığınız o fakir fakat gururlu çaylak var ya, işte o tüm zulümlere göğüs gerip gümbür gümbür finale doğru gidiyor.
Hhaha sunucu tanıtımınada senin herifin diye yazdım zaten forum dedikodularından allah korusun seni ayoll İŞİN ZOR ARTIKDoğru diyor Leo senin herif değil mi
Söyleyiş biçimi değişikDoğru diyor Leo senin herif değil mi
Millet yanlış anlayacak laHhaha sunucu tanıtımınada senin herifin diye yazdım zaten forum dedikodularından allah korusun seni ayoll İŞİN ZOR ARTIK
O ödül Bu Şarkı Benim'den bu farklı bir yarışma ve ödülü farklı her yarışmanın ödülü aynı olamaz. "Müzik Adamı" etiketi Bu Şarkı Benim'e aittir.