hababam sınıfıyla ezel la bilmiyor musun müziklerini 😱Dinlemem lazım ya. Şimdi bir şey diyemem.
hababam sınıfıyla ezel la bilmiyor musun müziklerini 😱Dinlemem lazım ya. Şimdi bir şey diyemem.
Ondan değil ya ikisi de çok güzeldi art arda dinleyip karar vermem lazım o yüzden.hababam sınıfıyla ezel la bilmiyor musun müziklerini 😱
Oylamayı başlatıp videoları atıp mutfağa gitmem lazım 21:00 a gelirim @BullyOndan değil ya ikisi de çok güzeldi art arda dinleyip karar vermem lazım o yüzden.
Görüşürüz kraliçem, kolay gelsin.Oylamayı başlatıp videoları atıp mutfağa gitmem lazım 21:00 a gelirim @Bully
Geç kaldın bugün sanki mutfağa, hadi acele et bakalım akşam yorum şov yapıyoruzOylamayı başlatıp videoları atıp mutfağa gitmem lazım 21:00 a gelirim @Bully
The Flash gibi @Çiğdem- bir çırpıda sofrayı kurar eminim.Geç kaldın bugün sanki mutfağa, hadi acele et bakalım akşam yorum şov yapıyoruz
rafeti bekledik cnm yoksa oylama bu saate kalmazdı yapmadan gitmek istemedim oylamayı videolarıda atıp öyle gidicem işimi erteledim ms gecikmesin diyeGeç kaldın bugün sanki mutfağa, hadi acele et bakalım akşam yorum şov yapıyoruz
Hamarat kız canım belli, hep diyorum zaten alan yaşadı onuThe Flash gibi @Çiğdem- bir çırpıda sofrayı kurar eminim.
Hamarat kız canım belli, hep diyorum zaten alan yaşadı onu
hhaha teşekkler ama laz kızlarında normal bir durumThe Flash gibi @Çiğdem- bir çırpıda sofrayı kurar eminim.
Bu karakter dizide var mı? 😱hhaha teşekkler ama laz kızlarında normal bir durum
videoları halletim ben şimdi bir koşu mutfağıda halledip geleyim dizi saatimne görüşürüz
Celal'in kalp cihazına bağlanıp heyecanlanması, üzülmesi bununla birlilte cihazin ötmesi çok orijinal bir sahne oldu.
Yusuf müdürüm tekmeyi bastı ona hadi naş
Yusuf müdürüm tekmeyi bastı ona hadi naş
Şimdi de Eylem ve Füsun tekmeyi basacak ay çok acıklı
bana gülünç geliyordu o celalın o hali hele melekle konusurken korna sesleri gibi sesler geliyordu hahahah adam gebere gebere konusuyor gibiydi komikti yanıCelal'in kalp cihazına bağlanıp heyecanlanması, üzülmesi bununla birlilte cihazin ötmesi çok orijinal bir sahne oldu.
Ölmüyor da ihtiyar o yaşına rağmenbana gülünç geliyordu o celalın o hali hele melekle konusurken korna sesleri gibi sesler geliyordu hahahah adam gebere gebere konusuyor gibiydi komikti yanı
@pompy reyiz iyi gömer.
sarp mertim sayesinde katil olduÖlmüyor da ihtiyar o yaşına rağmen
Yılmaz Brothers Serkan'ı gebertecekler şimdi
Fragmanın sonunda belliydi zaten demek en başından beri bla bla bir şey deyip şaşırıyordu.sarp mertim sayesinde katil oldu
ben biraz analiz ettimde bence mert öğreniyor ayy inş öyle olur ayoll zaten polis oldunuda çözdü sarpın bu sayede söylemez celala