ATV Seni Kimler Aldı - Dizi Yorumları

20:00-21:00=60dk
21:00-22:00=60dk
22:00-22:46=46dk

Toplam 166dk sonra reklam:F bitmeyen dizi yapacaklarmiş az daha

Aynen doğru :F Ben Kopili getirmişim :A

@vadikızı danışabilirsin :D

Veee Ferhat Göçer Cennet şarkısıyla diziye kalite kattı :A
Ben de izledim güzel dizi olmuş. Duygum cidden çok başarılı özellikle eve geldiğinde annesi kızım 2 yaşında öldü dediği sahnede bende ağladım çok güzel bir oyunculuk gösterdi o sahnede. :(

Ben de izledim güzel dizi olmuş. Duygum cidden çok başarılı özellikle eve geldiğinde annesi kızım 2 yaşında öldü dediği sahnede bende ağladım çok güzel bir oyunculuk gösterdi o sahnede. :(

Aynı sahneyi beğenmişiz atacan gerçekten çok güzeldi o sahne:T

Evet ablacım, Fulya Sezginer'i de severim ama pek kendini gösteremedi sanki?

Bende severim Fulyayı gerçekten gösteremedi halbuki iyidr oyunculuğu sanırım ileriki bölümlerde görücez gibi Fulyayı
dizi devam ediyor ben çıkmak zorundayım yarın ayrıntılı yorum yazarım görüşürüz atacan😉

Bende severim Fulyayı gerçekten gösteremedi halbuki iyidr oyunculuğu sanırım ileriki bölümlerde görücez gibi Fulyayı
dizi devam ediyor ben çıkmak zorundayım yarın ayrıntılı yorum yazarım görüşürüz atacan😉
Görüşürüz ablacım iyi geceler. :)

Bence Pazar günlerinin yeni O Hayat Benimi olacak :D Ben de beğendim haftaya da bayağı iddialı fragman :D