Serhan Yavaş olacak o.Yok hayır onun yerine Serhan Arslan geldi![]()
Serhan Yavaş olacak o.Yok hayır onun yerine Serhan Arslan geldi![]()
Aynen doğruSerhan Yavaş olacak o.![]()
Aynen doğruBen Kopili getirmişim
@vadikızı danışabilirsin
Veee Ferhat Göçer Cennet şarkısıyla diziye kalite kattı![]()
Daha reklam başlamadı reklamdan Sonra başlayacakCanımsın tv yanımda açık zaten çok tşk ederimm gülünü soldurmak istemeyen denizim benim
@denizz19 yeni başladı dimi kaçırmadım dimi
Daha reklam başlamadı reklamdan Sonra başlayacak![]()
Aynen o bölümün devamıydı şimdi başlayacakAçtığımda bölüm devam ediyordu sanırım tekrar reklam oldu
Aynen o bölümün devamıydı şimdi başlayacak![]()
@vadikızı beğendin mi![]()
Ben de izledim güzel dizi olmuş. Duygum cidden çok başarılı özellikle eve geldiğinde annesi kızım 2 yaşında öldü dediği sahnede bende ağladım çok güzel bir oyunculuk gösterdi o sahnede.Aynen doğruBen Kopili getirmişim
@vadikızı danışabilirsin
Veee Ferhat Göçer Cennet şarkısıyla diziye kalite kattı![]()
Ben de izledim güzel dizi olmuş. Duygum cidden çok başarılı özellikle eve geldiğinde annesi kızım 2 yaşında öldü dediği sahnede bende ağladım çok güzel bir oyunculuk gösterdi o sahnede.![]()
Evet ablacım, Fulya Sezginer'i de severim ama pek kendini gösteremedi sanki?Aynı sahneyi beğenmişiz atacan gerçekten çok güzeldi o sahne![]()
Evet ablacım, Fulya Sezginer'i de severim ama pek kendini gösteremedi sanki?
Görüşürüz ablacım iyi geceler.Bende severim Fulyayı gerçekten gösteremedi halbuki iyidr oyunculuğu sanırım ileriki bölümlerde görücez gibi Fulyayı
dizi devam ediyor ben çıkmak zorundayım yarın ayrıntılı yorum yazarım görüşürüz atacan😉
Bence Pazar günlerinin yeni O Hayat Benimi olacakBen de izledim güzel dizi olmuş. Duygum cidden çok başarılı özellikle eve geldiğinde annesi kızım 2 yaşında öldü dediği sahnede bende ağladım çok güzel bir oyunculuk gösterdi o sahnede.![]()