Sultanbeyli

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,953
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
İstanbul'a bağlı olup İstanbul'dan soyutlanmış olan bir ilçe. Faklı bir evren olduğu söyleniyor, anlatılanlara göre korkunç bir yermiş, İstanbul'un açık ara en yaşanmaz yeriymiş. Kardeşleri Esenler, Esenler, Bağcılar, Güngören, Ümraniye, Pendik, Arnavutköy'dir.

Sultanbeyli-Nerede.jpg

İstanbul'a bağlı olup İstanbul'dan soyutlanmış olan bir ilçe. Faklı bir evren olduğu söyleniyor, anlatılanlara göre korkunç bir yermiş, İstanbul'un açık ara en yaşanmaz yeriymiş. Kardeşleri Esenler, Esenler, Bağcılar, Güngören, Ümraniye, Pendik, Arnavutköy'dir.

Sultanbeyli-Nerede.jpg
Güzeldi :A

Günün birinde bir çılgınca maceraya atılıp tüm bu tehlikeli yerleri gezmeyi düşünüyorum. Hepsi gezmeden önce ölünmesi gerekilen yerler listesine girmiş ama olsun, aksiyon adamıyız neticede. :A
Esenler sadece otobüs şirketi olarak kullanırım berbat bir yer ama zaten :F Öbürleri Ümraniye aslında fena bir semt değil ama ilginç :A

Pendik ve Arnavutköy o kadar kötü değil bence

Bu üçlü tartışılmaz.> Esenler-Bagcılar- Güngören :F

Esenler sadece otobüs şirketi olarak kullanırım berbat bir yer ama zaten :F Öbürleri Ümraniye aslında fena bir semt değil ama ilginç :A

Esenler'e yılda bir de olsa defalarca gittim gerçi, amcamlr orada oturuyor, evlerinin oradaki sokağa bi giriyorsun bin beş yüz tane çocuk. :A Her yer beton, her yer insan, her yer bina.. Gerçekten korkunç bir yer, yılda bir bile gitmeye ayağım varmıyor ama yapacak bir şey yok. :A

En çok Sultanbeyli ve Bağcılar, Güngören gibi yerleri merak ediyorum.

Esenler'e yılda bir de olsa defalarca gittim gerçi, amcamlr orada oturuyor, evlerinin oradaki sokağa bi giriyorsun bin beş yüz tane çocuk. :A Her yer beton, her yer insan, her yer bina.. Gerçekten korkunç bir yer, yılda bir bile gitmeye ayağım varmıyor ama yapacak bir şey yok. :A

En çok Sultanbeyli ve Bağcılar, Güngören gibi yerleri merak ediyorum.
Bağcılar'da bir kız arkadaş oturuyor bazı yerler iyi diyor bazı mahalleler ise berbatmış :D

Bütün İstanbul ilçelerini bilen birisi olarak Pendik'e sadece yakınlık olarak kardeş olabilecek yer, Pendik'te deniz var bir kere.

İstanbul'a bağlı olup İstanbulla belki de en alakasız görünümlü ilçe. Silivri bile daha çok İstanbul ilçesi gibi görünür Sultanbeyli'nin yanında. TEM'de kenarından geçilir, çok hoş bir yer olduğunu söyleyemem.

bir tarafı sultanbeyli diğer tarafı pendik olan bir ilçede yaşadığım için çok kötü bir durum o yüzden genelde maltepe-kdıköy yönüne kaçıyorum :X gerçi kaçış da yok oralardaki insanları kenstsel dönüşüm diye biziim ilçeye yerleştiriyorlar.ss

Bu semtlerin Ankara'daki karşılığı Bentderesi, Çinçin, Atıfbey ve Sincandır :A Korkmayın la Nişantaşı ve Tunalı bebelerinden daha samimi insanlar var oralarda, gidin gezin :A

Bu semtlerin Ankara'daki karşılığı Bentderesi, Çinçin, Atıfbey ve Sincandır :A Korkmayın la Nişantaşı ve Tunalı bebelerinden daha samimi insanlar var oralarda, gidin gezin :A
o semtlerdeki saç şekillerini uzaylılar görse dünyalılar bizden birilerini kaçırmış diye dünyayı işgal ederler:A

Buralar farklı evren derken abartmıyoruz, bir gün ansızın Bağcılar'a gitmeye karar verirsen orada şöyle bir manzara ile karşılaşabilirsin. :A

o semtlerdeki saç şekillerini uzaylılar görse dünyalılar bizden birilerini kaçırmış diye dünyayı işgal ederler:A
Stil danışmanlarına ihtiyacı oldukları aşikâr fakat cilt bakımına gidip ağzını geğe geğe konuşan tiplerden daha samimiler :A

Buralar farklı evren derken abartmıyoruz, bir gün ansızın Bağcılar'a gitmeye karar verirsen orada şöyle bir manzara ile karşılaşabilirsin. :A

Bence mükemmel bir aktivite :A Dansa gönül veren sanat aşıkları yadırgamaz :A