Music Survivor 6.Sezon / 9.Hafta Sonuçları

Artık hit şarkıların kaldı, güzel puanlar vereceğim dedin, hatırlatırım :A
Bu resmin bir bedeli olacak biliyorsun dimi :A

Son anda yırtmışın işte, dipleri gören biri fazla yaşamaz az kaldı senden kurtulmamıza :A

Çeyreği görebileceğini nerden çıkardın ki :A
3 hafta daha dayanması lazım 3 haftada kim öle kim kala gerçekten :A :A :A

Dur sen zahmet etme
vadikızı Şiddetin bahanesi yoktur - 16 (20 üzerinden.)
vadikızı - Söz -7 (10 üzerinden)
Hiç izlemediğim Daredevile 2 vermişim, Deadpool'a 1 vermişim. Birde İstanbul masalına. 2 tane 1 vermişim. Şu 90'larda kimdin hatırlayamadım ama 1 vermedim çünkü Deli Yürek var 1 verdiğim.

Durum bu. Büyük bi iftira attın bana.

Bakmaya başlamıştım
Deadpool hangisi ben yarışmadım ki onla yanlış baktın yada ben anlamadım onu hangisi neyse tmm umut özür dilerim ben yanlış hatırladım demek ki
bak sana kastım yok olamaz da umut muratta güzel oylarını aldım ve hep tşk ettim sana dimi

Deadpool ile yarıştın diye biliyorum. @Billy Kane önermişti. Neyse olur böyle şeyler. Büyüklük bende kalsın. Affediyorum.:))

@Billy Kane önerdiği Daredevil di o yanlış olmuş işte Deadpoolla başka arkadaş yarıştı çünkü😉bak sana kastım yok dediğim gibi yanlış hatırlamışım keşke biraz tanımaya çalışsan öyle bir insan olmadığımı göreceksin ya neyse

@Billy Kane önerdiği Daredevil di o yanlış olmuş işte Deadpoolla başka arkadaş yarıştı çünkü😉bak sana kastım yok dediğim gibi yanlış hatırlamışım keşke biraz tanımaya çalışsan öyle bir insan olmadığımı göreceksin ya neyse

Diriliş - 6 lionardonun filmi ile gelmiştin şimdi hatırladım. Burada da iyi vermişim.
Neyse bu gece yeter konuşmayalım. Sırf arkadaşını korumak için bana iftira attın ya neyse. İyi geceler

Diriliş - 6 lionardonun filmi ile gelmiştin şimdi hatırladım. Burada da iyi vermişim.
Neyse bu gece yeter konuşmayalım. Sırf arkadaşını korumak için bana iftira attın ya neyse. İyi geceler

:DBen kimseyi korumadım dediğim gibi korumama ihtiyacı yok o kendini koruyor zaten yanlış hatırlamışım işte birşeyi anlamamak için neyse tmm konu uzamasın konuşmaya gerek yok zaten

Son 4 baya yakınmış :)

Berbat bir coverdı, son haftalara geldik, bu ne :T:

Geçen haftadan sonra benim sevdiğim bir şarkıyla gelmişsin, özüne dönen sen oldun :A
Muhteşem şarkılarımız kaldı artık, desteklerini esirgeme bizden :A

bu efenin etkiketleri neden olmuyor ayoll banada gelmiyor özelden link yolluyor sürekli :A
Bilmiyorum. :(

Ama bana konunun başında yaptığı etiketler geliyor, konunun içinde yaptıkları gelmiyor, orası ilginç :A

Bakacaz artık çözmeye çalışacaz :D

Bilmiyorum. :(

Ama bana konunun başında yaptığı etiketler geliyor, konunun içinde yaptıkları gelmiyor, orası ilginç :A

Bakacaz artık çözmeye çalışacaz :D
@batuhankaralar elenirsem forumu başınıza yıkarım diyordu. Az önce yine sekteye uğradı. Bu çocuk çok tehlikeli olmaya başladı:A @Çiğdem-
Hhahah aa evet @destere ördekten kurtuldu sonunda :A :A :A

neyseki @batuhankaralar forumda yoktu şimdi olay çıkarırdı içip içip :F