Music Survivor 6.Sezon / 9.Hafta Sonuçları

@mrt-06 sanırım Zeki Mürendin? Ona göre yorum yapayım. :D şarkı gerçekten güzel aslında hatta genel olarak güzel ancak tarz olarak hiç uyuşamadım. Üzgünüm. :/

@turkuazz sen de rafet el roman olmalısın. :d haklısın çok yüksek bir puan verdiğimi hatırlamıyorum rafete. Ama ilerleyen haftalarda ne olur bilemem. Her hafta oylama yaparken, geçmiş haftalardaki başarılarınızı göz ardı ediyorum doğal olarak. Yani haftaya yeni bir başlangıç. :D

ayy işte fantastik dısında 3-4 cw i lekeleyen dizi var @xemrexxx de onları izliyor :A

@mrt-06 17.bölüm sevgililer gününede biraz hitaben süpergl ile yapıldı değişik bir bölüm yinede beğeneblirsin sonra 18 19 geliyor zaten özelikle 19.bölümün sonunda baya şaşırıcaksın :A :A :A
işte fark-ı gerçek biz sunucuyu bile yarışma bağlamından kopardım :A @mrt-06 hala gerçek biz olduğunu iddia etsin:A

@MasacRE- oyları
8 Erkin Koray - Tek Başımıza
7 Mirkelam - Unutulmaz
6 Zeki Müren - Dudaklarında Arzu
5 Ferhat Göçer - Git
4 Mehmet Erdem - Gibi Gibi
3 Emre Altuğ - Çifte Kavrulmuş
2 Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum
1 Murat Dalkılıç - La Fontaine

Tüm komplolara, 5'ten 2'ye verilen haksız oylamalara rağmen elenmeyeceğim size istediğinizi vermeyeceğim. Daha bu adam Ne yapsın acaba bir insanın hiçbir Şarkısı mı beğenilmez, sırf düşük vermek için düşük veriyor adım gibi eminim. :)

ayy işte fantastik dısında 3-4 cw i lekeleyen dizi var @xemrexxx de onları izliyor :A

@mrt-06 17.bölüm sevgililer gününede biraz hitaben süpergl ile yapıldı değişik bir bölüm yinede beğeneblirsin sonra 18 19 geliyor zaten özelikle 19.bölümün sonunda baya şaşırıcaksın :A :A :A
Kesin Doktor Wells ile ilgili bir şey olacak çünkü bu bölüm bir tuhaftı bence bilerek salak taklidi yapıyor, konuşulanları dinliyordu bugün mesela ve Sevetar'ın hassas noktasını buldu. :A

işte zaten reign le the 100 kurtarıyor kanalın düşük seviyesini ; the 100 de losttaki amcayla abby var ; reign de catherine ve elizabeth teyzlerim var:A ayrıca virgini izlemiyorum ama @OzaN la @Tolstoyevski nin overrated dizilerine verilen golden globe ödülünü aldıysa o da CW kalitesinin üstüdür:A
Neticede izliyorsun. :A Ben baktım ona da sıkıcı bir dizi bence. :F

@mrt-06 sanırım Zeki Mürendin? Ona göre yorum yapayım. :D şarkı gerçekten güzel aslında hatta genel olarak güzel ancak tarz olarak hiç uyuşamadım. Üzgünüm. :/

@turkuazz sen de rafet el roman olmalısın. :D haklısın çok yüksek bir puan verdiğimi hatırlamıyorum rafete. Ama ilerleyen haftalarda ne olur bilemem. Her hafta oylama yaparken, geçmiş haftalardaki başarılarınızı göz ardı ediyorum doğal olarak. Yani haftaya yeni bir başlangıç. :D
Evet Zeki benim, ilk haftaki yüksek puanlarını göremiyorum da o yüzden sormuştum. :/

2.Puan Durumu
1 Erkin Koray 77
2Emre Altuğ 70
3 Ferhat Göçer 70

4 Mirkelam 68
5 Zeki Müren 60

6 Feridun Düzağaç 53
7 Mehmet Erdem 52

8 Murat Dalkılıç 49
9 Rafet El Roman 42

@xemrexxx @Bully @denizz19 @MasacRE- @denizz19 @OzaN @batuhankaralar @mrt-06 @vadikızı @turkuazz
Emre ile Ferhat aynı puan neye göre 3-4? :A