- Reaksiyon puanı
- 59,049
- Puanı
- 1,060
Sonuçlar bittikten sonra hepsine oy kullanacamEtiketimi görmedin galiba.![]()
Sonuçlar bittikten sonra hepsine oy kullanacamEtiketimi görmedin galiba.![]()
işte fark-ı gerçek biz sunucuyu bile yarışma bağlamından kopardım
Kesin Doktor Wells ile ilgili bir şey olacak çünkü bu bölüm bir tuhaftı bence bilerek salak taklidi yapıyor, konuşulanları dinliyordu bugün mesela ve Sevetar'ın hassas noktasını buldu.
Neticede izliyorsun.işte zaten reign le the 100 kurtarıyor kanalın düşük seviyesini ; the 100 de losttaki amcayla abby var ; reign de catherine ve elizabeth teyzlerim varayrıca virgini izlemiyorum ama @OzaN la @Tolstoyevski nin overrated dizilerine verilen golden globe ödülünü aldıysa o da CW kalitesinin üstüdür
![]()
Evet Zeki benim, ilk haftaki yüksek puanlarını göremiyorum da o yüzden sormuştum. :/@mrt-06 sanırım Zeki Mürendin? Ona göre yorum yapayım.şarkı gerçekten güzel aslında hatta genel olarak güzel ancak tarz olarak hiç uyuşamadım. Üzgünüm. :/
@turkuazz sen de rafet el roman olmalısın.haklısın çok yüksek bir puan verdiğimi hatırlamıyorum rafete. Ama ilerleyen haftalarda ne olur bilemem. Her hafta oylama yaparken, geçmiş haftalardaki başarılarınızı göz ardı ediyorum doğal olarak. Yani haftaya yeni bir başlangıç.
![]()
Emre ile Ferhat aynı puan neye göre 3-4?
Klasik yerlerime dönmüşüm yine
O puanından sonra yeni yeni kendime gelmeye çalışıyorumEe daha daha nasılsın, sağlık sihatin nasıl afiyettesinizdir inşallah.![]()
Alfabeye daha şanslı @Bully cnmEvet Zeki benim, ilk haftaki yüksek puanlarını göremiyorum da o yüzden sormuştum. :/
Emre ile Ferhat aynı puan neye göre 3-4?![]()
Daha çok çalışmalısın.Evet Zeki benim, ilk haftaki yüksek puanlarını göremiyorum da o yüzden sormuştum. :/
Emre ile Ferhat aynı puan neye göre 3-4?![]()