Keith Long
Favori Üye
gelecek hafta düğün var olaylı olacak ama hakan vurulur bence yada annesine birşey olurBence güzel bölüm çıkar demi
birisi vurulcak terör örgütümü yoksa @ömer karataşgelecek hafta düğün var olaylı olacak ama hakan vurulur bence yada annesine birşey olur
Kimseye bir şey olmaz bence.
Gelin arabası birisi vurulcakKimseye bir şey olmaz bence.
Eğer biri vurulsaydı fragmanda kesinlikle verirlerdi. Onun için be kimsenin vurulacağını düşünmüyorum.Gelin arabası birisi vurulcak
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kim vurulcak diye merak ettirmekEğer biri vurulsaydı fragmanda kesinlikle verirlerdi. Onun için be kimsenin vurulacağını düşünmüyorum.
hastahaneye gidecek ekip instagramdan gördümEğer biri vurulsaydı fragmanda kesinlikle verirlerdi. Onun için be kimsenin vurulacağını düşünmüyorum.
Kim vurulcak diye merak ettirmek
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Varsa fotoğraf buraya da at! Bizde görelim.hastahaneye gidecek ekip instagramdan gördüm
Vurulan nesrin çınar @papuleoo Hakanın annesi boynundan hedef hakandı kurşun çocuktan sekip hakanın annesi vurulduVarsa fotoğraf buraya da at! Bizde görelim.
aynen efsaneler buluştu yenidenUsta tiyatro sanatçısı Atilla Olgaç, Uğur İzgi ve Kadir Polatçı Arka Sokaklar’a katıldı. @pompy @ömer karataş
Atilla Olgaç ve Zafer Ergin, Kurtlar Vadisi'nden sonra aynı dizide.
ikiside kötü adamdı baronun(zafer ergin) sağ kolu kılıç rolündeydi atilla olgaçdüşmanmıydı kurtllar vadisinde @ömer karataş