Bende ölmemesi taraftarıyım ama böyle giderse referandum sonrasına bırakacaklar gibi duruyor.aynen boşanacak sonra alphandan ve ailesi ve alphan başlarına bela olacak sonra bu arada mesut ölmez bence bu saatten sonra
Bende ölmemesi taraftarıyım ama böyle giderse referandum sonrasına bırakacaklar gibi duruyor.aynen boşanacak sonra alphandan ve ailesi ve alphan başlarına bela olacak sonra bu arada mesut ölmez bence bu saatten sonra
dediğim çıkacak @papuleoo bide buyüzden referandumda hayır çıkarsa salih öğretmen bilinçALTI reklam demişti Vakıfbank yaptıysa evetli bir reklam bizde hayırlı reklam yaparım dedi biraz Arka sokakların kitlesi bence etkiliyebilir halkı bu konuda yapımcıda istemiyor evet çıkmasını öyle dönemleri yaşıyan bir yapımcı Türker inanoğlu Referandumda evet çıkarsa çıkarmak zorunda kalıcaz hayır çıkarsa çıkarmıcaz diyor ne yapıcaksınız o zaman @papuleooBende ölmemesi taraftarıyım ama böyle giderse referandum sonrasına bırakacaklar gibi duruyor.
çok aklım ermiyor böyle konulara o dönemden bir gönderme yapılmıs ozaman@Çiğdem- @papuleoo @ömer karataş bu patlama benzeri 20 kasım 2003 te yaşanmıştı istanbulda
@Çiğdem- yorumun ne
İstanbula saldırı olmuşta iki tane hattaçok aklım ermiyor böyle konulara o dönemden bir gönderme yapılmıs ozaman
evet bencede ama ihlahki bir kaç bölüm sonra Ali vurulur öyle barışırlar yani ama mesut evlenince ne olucak merak ediyorum kime sığınacaklar @ömer karataşmesut gümüşü öldürerek intikamını aldı oktay ankaraya gitti pınar aliyi kıskandı selin mesuta bozuldu bence doktor hanıma samimi davrandığı için ve ali araba çarpmadan kurtuldu fragmana göre
aynen selinle evlenirse mesut kime sığınırlar bilemiyorum otele giderler artıkevet bencede ama ihlahki bir kaç bölüm sonra Ali vurulur öyle barışırlar yani ama mesut evlenince ne olucak merak ediyorum kime sığınacaklar @ömer karataş
otelde basılırlar fuhuş diye bence ekibe yeni birisi girer yada volkanda kalırlar @ömer karataşaynen selinle evlenirse mesut kime sığınırlar bilemiyorum otele giderler artık
oktay kalsaydı ona giderlerdiotelde basılırlar fuhuş diye bence ekibe yeni birisi girer yada volkanda kalırlar @ömer karataş
Arka sokaklar sezon finali bir olsun Halkın polisi 31 temmuzda Sezon Finali yapıcam yoksa iki sihirli diziyle devam etmem çok zor yazın Adalet Peşinde o zaman konuyu değiştirmek zorunda kalıcamoktay kalsaydı ona giderlerdi
Gümüş çıktıktan beri pek bakmıyorum [emoji17] ekibe bulaşan biri oldu mu reytingler artıyordu. Çıkarmakla hata yaptılar.
Mankenlik Ajansı sahibi Hale, Buse’nin ifade vermesini engellemek için her yolu dener. Kızı susturmak için adam tutar ancak polisler olaya müdahale eder. Erkek kardeşini devreye sokarak Buse’yi mahkeme günü kaçırtır. Ekip kızı mahkemeye yetiştirmek için peşlerine düşer. Ali’yi elde etmek için sinsi planlar yapar.

Arka Sokaklar 438. Bölüm Fotoğrafları / Foto Galeri
Buse, hayatını kurtaran Ali’den çok etkilenmiştir ve ona aşık olmuştur! Arka Sokaklar 438. Bölüm 21 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Tüm resimler
Selin’in komşusu Kadir, karısı Seval’e şiddet uygular. Selin bunu fark eder ve kadını adamın elinden kurtarır. Seval, kocasının düşmanları tarafından kaçırılırken Sevgi kaçıranları görür. Artık bir görgü tanığı vardır.
Metin ve Tekin, yolda baygın bir adam bulurlar ve yardım etmek için eve götürürler. Adam hafızasını kaybetmiştir ve hiçbir şey hatırlamaktadır. Hüsnü, evde tanımadığı bir adam görünce şaşkına döner ve sinirlenir. Adamı alıp emniyete götürür. Nazike, adamın eski kocası Talat’a olan benzerliği nedeniyle, Talat ismini takar. Emniyette kısa bir araştırmadan sonra, adamın adının Muzaffer olduğunu ve evli olduğunu öğrenirler. Nazike hayal kırıklığına uğrar, çünkü adamdan etkilenmiştir. Evlenme hayalleri suya düşer.
@Çiğdem- @Harunnn60 böyle entrikamı istiyorsun
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekibin yeni derdi buse
@ömer karataş @papuleoo
bence referandumdan dolayı yaptılar ve seyircilerin tepkisi sürekli bir düşman diye facebook sayfalarına baktım içerdeden farkı kalmazdı ozaman kebapçıya düşman geliyordu biraz Ab yi yükseltip belkide ben buseden bir felaket çıkar ve bide o fuhuş çetesinin lideri serbest kalır @papuleoo temmuza kadar farklı bir şekilde uzatmaları imkansızdı boşanma davasında bir sıkıntı çıkacak diyorum @papuleooGümüş çıktıktan beri pek bakmıyorum [emoji17] ekibe bulaşan biri oldu mu reytingler artıyordu. Çıkarmakla hata yaptılar.
haftaya da zeliha kaçırılıyor
Aslında Asım diziye tekrardan katılabilir. Zaten öldürmemişlerdi.Yoksa bir asım bayraktar vakasımı olucak 441.bölüm de düğün @ömer karataş Aylin ve Hakanın Düğünü
@Çiğdem-
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi