Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

O kadar etiket yaptım bir tanesine dönmüşsün geç de olsa, bundan sonra seni etiketlemeyeceğim elticim. Zaten cevap vermiyorsun. :)

Ben de onu diyecektim benim kız versiyonum gibi. :bhr:
vallahi genelde etiketlere dönmeye çalışıyorum özellikle atlattığım mesaj olmadı bugüne kadar :) ama arada gözden kaçan olabilir yinede :)

@Çiğdem- demin addison u soruyordu sanırım aha burda :)
photo.jpg

Alındım çünkü sana, şen şakrak olup sahte gülücükler kalpler atasım gelmedi. :)
boşuna alınmışsın aynı şeyi bir kez @Harunnn60 da söylemişti benim mesaja cevap vermemişsin diyorduda sonunda o da anladıki olay öyle değil :) şimdi foruma girdiğimde bir mesaja cevap veriyorum tesadüfen o mesaj sahibi forumda online oluyor anında cevap yazıyor öyle olunca tekrar ona cevap yazarken sohbet uzuyor eski mesajların tümüne göz atma imkanım kalkıyor aradan karambole gidiyor? yani a veya b kişisinin özellikle mesajını pas geçmişliğim hiç olmadı öyle bir olumsuzluk olmuşsa genelde herkesin mesajıyla alakalıdır :)

boşuna alınmışsın aynı şeyi bir kez @Harunnn60 da söylemişti benim mesaja cevap vermemişsin diyorduda sonunda o da anladıki olay öyle değil :) şimdi foruma girdiğimde bir mesaja cevap veriyorum tesadüfen o mesaj sahibi forumda online oluyor anında cevap yazıyor öyle olunca tekrar ona cevap yazarken sohbet uzuyor eski mesajların tümüne göz atma imkanım kalkıyor aradan karambole gidiyor? yani a veya b kişisinin özellikle mesajını pas geçmişliğim hiç olmadı öyle bir olumsuzluk olmuşsa genelde herkesin mesajıyla alakalıdır :)
Tamam iyi niyetine inanıyorum. :) Bunu da yüreğime gömerim elticim. :A