herkes 1 verir zaten bir ayağı çukurdabirde düşünüyormusun kız eğer bunun dısında jenerik seçersen suratına tükürür 1 puanı zevkle veririm nickinide değiştirtiririm
@xemrexxx beğenmekle yetinme fikrini söyle be 😡
herkes 1 verir zaten bir ayağı çukurdabirde düşünüyormusun kız eğer bunun dısında jenerik seçersen suratına tükürür 1 puanı zevkle veririm nickinide değiştirtiririm
bunu seçsin tam puan yoksa hain ilan edecem
Akşama yok ve seçeneklerini sundu son karar benim hem 2000 demi başladı? 2000-2009 arası start edenlerbunu seçsin tam puan yoksa hain ilan edecem
2003 de başladıAkşama yok ve seçeneklerini sundu son karar benim hem 2000 demi başladı? 2000-2009 arası start edenler
Etkinlikler bölümüne gir 2010 dan beri en favori dizi seciliyor en favori dizilerle finale dizileri sayma bence
Bence kabul etmemek haksızlık olur sonuçta bu formatın temeli hızlı seçmek Ezel'i de hızlı seçen kazanır, Aşkı Memnu'yu da.@mrt-06 @vadikızı @Bully @xemrexxx @denizz19 @EFE UYSAL Ben Ezeli kabul etmeyecegimi yazdim cunku Yildizlar yarisiyorda hayrani olduklari icin tam puan veren olan jürilerin hepsi bizim kadroda var. Benim sormak istedigim Aşk-ı Memnu'yudami kabul etmesem ? sizin fikrinize göre karar vecegim. 6 kişisiniz ve 3-3 olursa son karar benim
Ezel'i kesinlikle kabul etmeyeceğim. 3 kişi elenecek ve rekabetin olsun istiyorumBence kabul etmemek haksızlık olur sonuçta bu formatın temeli hızlı seçmek Ezel'i de hızlı seçen kazanır, Aşkı Memnu'yu da.
Tamam.Ezel'i kesinlikle kabul etmeyeceğim. 3 kişi elenecek ve rekabetin olsun istiyorum
kuralları yarışmacılara hatırlattın büyük ihtimal yoksa biz jürilerde eksik okuma kural dışı hareket kesinlikle olmazKonuyu ve kuralları iyi okuyun
@EFE UYSAL @mrt-06 @vadikızı @xemrexxx @Bully @denizz19
jüriler
@destere @MasacRE- @MEnes @mesmeso61 @turkuazz @Billy Kane @tolgab @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @sokak sanati @Çiğdem-
Hic bir mesaja bakmadım umarım 7. ve 8. hafta oylarını yollamışsınızdır
yarismacilara tabikide sonra jüriler diye başlık koydum, sizi kapsamiyorkuralları yarışmacılara hatırlattın büyük ihtimal yoksa biz jürilerde eksik okuma kural dışı hareket kesinlikle olmaz
yarışmacılar saf tabi her an hata yapmaları mümkün arada bir süpürgenle dürtüklemen şartpek cevap gelmedigi icin Ask-i Memnu secilebilir.
1 saat 13 dakika son
yarismacilara tabikide sonra jüriler diye başlık koydum, sizi kapsamiyor
1 saat sonra belli oluryarışmacılar saf tabi her an hata yapmaları mümkün arada bir süpürgenle dürtüklemen şart
kim neyle geliyor bişey belli olmadımı olduysa hemen kalaylayalım
sende gidip bir daradevill bulursun artık vadiyekendisi zaten belki bulunmayacak. bana seceneklerini sundu. digerleri gelmezse onlardan birini ayarlayacagiz bakalim
haha yok ya onun listesindekilerden biri olacak. 6 tane siraladi. Digerlerinin secmedigi ilk listesinde hangisiyse onu alacazda @Çiğdem- kizı tehdit etti kurtlar vadisiyle gel dedisende gidip bir daradevill bulursun artık vadiye
vadiyle gelirse muhteşem olur son sıraya kimi atacağım diye kara kara düşünmem o zamanhaha yok ya onun listesindekilerden biri olacak. 6 tane siraladi. Digerlerinin secmedigi ilk listesinde hangisiyse onu alacazda @Çiğdem- kizı tehdit etti kurtlar vadisiyle gel dedi
zaten 1 ayağı çukurda. ilk elenenimiz belli olurvadiyle gelirse muhteşem olur son sıraya kimi atacağım diye kara kara düşünmem o zaman
Ezel kabul olmuyorsa Aşk-ı Memnu da kabul olmasın, ya ikisi ya da hiçbiri.@mrt-06 @vadikızı @Bully @xemrexxx @denizz19 @EFE UYSAL Ben Ezeli kabul etmeyecegimi yazdim cunku Yildizlar yarisiyorda hayrani olduklari icin tam puan veren olan jürilerin hepsi bizim kadroda var. Benim sormak istedigim Aşk-ı Memnu'yudami kabul etmesem ? sizin fikrinize göre karar vecegim. 6 kişisiniz ve 3-3 olursa son karar benim