Dünya'nın Dışına Yolculuk!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sonuçta sen olmadıktan sonra aktarsan ne olacak. :)
gitsek bile anca aya marsa şuraya buraya gideriz onlarda evrenin muazzam genişliği karşısında evimizin bahçesi bile sayılmaz evimizin ön kapısından bile daha yakınlar ki oraya bile zar zor gidebilir insanoğlu veya insan kızı:) yani aslında boşvermek lazım bunları, yoksa kafayı yeriz? oysa sadece dünyayı merkez alıp herşeyin dünyadan ibaret olduğunu kabul etmek sağlığımız açısından ve mutlu olmamız açısından daha iyi? evren karşılaştırmasına gittikçe küçüldükçe küçülüyoruz ne saygınlığımız ne karizmamız kalıyor :) ne gerek var şimdi :)

elimizi çabuk tutup totosu jet motorlu çocuk yapalım:) yoksa bu genişlikteki evrende yolculuk yapmak mümkün değil :)

sadece önemli uzuvlarımızı dondursakta olur:) böylece biz gelecekte yokolsakta bizi temsilen bişeyleri geleceğe aktarmış oluruz :)

birde bu yolculuğun daha ufağa doğru mikroskobik boyutu var:) insandan organlara, organlardan dokulara, dokulardan hücrelere, hücrelerden çekirdeğe, dna ya derken terstende muhteşem bir yolculuk yapmak mümkün gelde çık işin içinden :)
aaa bu konuyuda çocuk yapmaya bağladınya helal olsun vlla :A :A :A @xemrexxx

Astronomi ile de ilgilendiğim için biliyordum zaten ki normalde bir şey uçsuz bucaksız bir yerdeyiz. :)

Son düzenleme:
@mrt-06 2-3 gündür arada bu videoyu izliyorum gerçekten harika bir video..:hearteyes: Müzik ile de uyumlu olmuş resmen.
Evrenin büyük olduğunu biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Umarım ışık hızına bir gün geçeriz...

@mrt-06 2-3 gündür arada bu videoyu izliyorum gerçekten harika bir video..:hearteyes: Müzik ile de uyumlu olmuş resmen.
Evrenin büyük olduğunu biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Umarım ışık hızına bir gün geçeriz...
Bende birçok defa izlemiştim özellikle büyük ekrana bağlayıp izlemeni öneririm. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking