İzlemiştim bu videoyu, çok güzel gerçekten gardaşımYoutube'de denk geldim çok güzel bir video izlemenizi öneririm.
Ben daha önce izlemiştim aga bunu İnsana önemsizliğini hatırlatıyor.Youtube'de denk geldim çok güzel bir video izlemenizi öneririm.
@yatutarsa @Tolstoyevski @Doğu @sokak sanati @xemrexxx @BesaleT @Forumdash @destere @Çiğdem- @cookies @MasacRE-
uranursta @Tolstoyevski saturnda @pompy oturuyor sanırım komşumu oluyor şimdi bunlarYoutube'de denk geldim çok güzel bir video izlemenizi öneririm.
@yatutarsa @Tolstoyevski @Doğu @sokak sanati @xemrexxx @BesaleT @Forumdash @destere @Çiğdem- @cookies @MasacRE-
Giresunca'ya kaydın yine dikkat et. Türkçe yaz.uranursta @Tolstoyevski saturnda @pompy oturuyor sanırım komşumu oluyor şimdi bunlar
@Tolstoyevski galaximiz dışında bir yerde oturuyor ablacım @pompy bizim evrenden.uranursta @Tolstoyevski saturnda @pompy oturuyor sanırım komşumu oluyor şimdi bunlar
bizi davet etselerde bizde gitsek uzaya çıkmak geldi içimden izlerken@Tolstoyevski galaximiz dışında bir yerde oturuyor ablacım @pompy bizim evrenden.
Ben de çok isterim belki bi 30 yıl sonra herkes gidebilecek düzeye gelebilir bu uzay yolculuğu.bizi davet etselerde bizde gitsek uzaya çıkmak geldi içimden izlerken
eskiden ay savascısı çizgi film vardı merkür ,jupiter falan gezegen ismini taşıyordu kızlar ona göre güçleri vardı
torunlarımızın torunları uzayda yaşayacaklar doğmadan kıskandım onları ayoll bizde teknolojide yasıyoruz diye sevinelimBen de çok isterim belki bi 30 yıl sonra herkes gidebilecek düzeye gelebilir bu uzay yolculuğu.
Bunu bilmiyorum da Jetgiller vardı o da uzayda geçiyordu.
Ablacım dondurma diye bir şey var kendini donduruyorsun atıyorum 30 yıl sonra çözüp uyandırıyorlar aslında çok zengin olsak öyle yapardık 100 yıl sonra mesela uyandırılmamızı isterdik 2117'de uyanırdık.torunlarımızın torunları uzayda yaşayacaklar doğmadan kıskandım onları ayoll bizde teknolojide yasıyoruz diye sevinelim
hhahaha yaşlanmadan önce yapmak lazım bunu ayoll 35 yasında donup 10yıl sonra uyranırız sonra 36 yasında tekrar 10 yıl 20 yılda 2 yas yaslanıyoruz 100 yıl sonra bizim aynı halimizi fotoda görenler vampir sanarlar bizi değişmemişsin diyeAblacım dondurma diye bir şey var kendini donduruyorsun atıyorum 30 yıl sonra çözüp uyandırıyorlar aslında çok zengin olsak öyle yapardık 100 yıl sonra mesela uyandırılmamızı isterdik 2117'de uyanırdık.
Eğer tüm evrende yaşam sadece Dünya'da varsa, bu çok büyük bir yer israfı olurdu.
Carl Sagan
Tam CW dizisi gibi oldu bu.hhahaha yaşlanmadan önce yapmak lazım bunu ayoll 35 yasında donup 10yıl sonra uyranırız sonra 36 yasında tekrar 10 yıl 20 yılda 2 yas yaslanıyoruz 100 yıl sonra bizim aynı halimizi fotoda görenler vampir sanarlar bizi değişmemişsin diye
Fav10 gazetesinin teknoloji bölümünü "Bilim ve Teknoloji" olarak değiştirdim artık bu bölüm sende buraya konularını bekliyoruz.Şimdi izleme fırsatı buldum. İzlerken zevkten kendimden geçtim, yok böyle bir şey! Simülasyonun muazzamlığı bir yana, o muazzamlıkla mükemmel uyumlu efsanevi bir müziğin eşlik etmesi, üstüne kulaklıkla dinlediğim için bin kat daha etkileyici olması, gözümden yaşlar aktı, o derece müthiş bir haz aldım, işte bu!
Nutkum tutuldu, diyecek çok söz yok. Evrenle ilgili çölde kum tanesi kadar bilgiye sahibiz ve ne yazık ki bizim çağımız evrenin sırlarının bir bir çözülüşünü göremeyecek. Ama yine de bu muazzamlık karşısında nefesim kesiliyor, biz de bunun bir parçası olacağız, kaybolup gitmeyeceğiz diye hissediyorum.
Sondaki çoklu evrenler kısmı da çok ilgimi çekiyor. Belki de bizi böyle olağanüstü büyük dediğimiz, bu ölçülemez evrenimiz belki de çeşmede elimize su tuttuğumuz sırada elde oluşan tek bir su damlacığı gibi bir şeydir? Gerçi böyle olsa bile yine de bunu kapsayacak daha daha daha büyük bir evren daha olmak zorunda, tüm bu çoklu evrenleri içine alan evren de yine yalnızca çoklu evrenlerden bir tanesi olsa bile, sonuç olarak eninde sonunda en genel ve daha büyüğü olmayan tek bir evrene ulaşmak zorundayız, belki de o daha büyüğü yok dediğimiz şey de Tanrının ta kendisi çıkar kim bilir? Sonuçta bir de o daha büyüğü olmayan evrenin dışı muhabbeti var ki hiç girmeyelim en iyisi ona. Bu konuyla ilgili en hoşuma giden sözle noktayı koyayım.
Tam CW dizisi gibi oldu bu.
Fav10 gazetesinin teknoloji bölümünü "Bilim ve Teknoloji" olarak değiştirdim artık bu bölüm sende buraya konularını bekliyoruz.
Niye bir ara araştırma yapıyordun çok efsane konuların vardı.Bu konulara ilgim edebi meraktan öteye gitmiyor, yaratılışımız gereği "fenci, sayısalcı" kafasına uygun değiliz, o yüzden teknik konular beni aşar. Arada ilgi çekici bilim teknoloji haberlerini copy paste yoluyla açabilirim tabi, sonuçta bilimsel metinler kişiden kişiye değişmeyeceği için o haberi copy paste etmek en doğrusudur kaynakla birlikte.
bizi davet etselerde bizde gitsek uzaya çıkmak geldi içimden izlerken
eskiden ay savascısı çizgi film vardı merkür ,jupiter falan gezegen ismini taşıyordu kızlar ona göre güçleri vardı
gitsek bile anca aya marsa şuraya buraya gideriz onlarda evrenin muazzam genişliği karşısında evimizin bahçesi bile sayılmaz evimizin ön kapısından bile daha yakınlar ki oraya bile zar zor gidebilir insanoğlu veya insan kızı yani aslında boşvermek lazım bunları, yoksa kafayı yeriz? oysa sadece dünyayı merkez alıp herşeyin dünyadan ibaret olduğunu kabul etmek sağlığımız açısından ve mutlu olmamız açısından daha iyi? evren karşılaştırmasına gittikçe küçüldükçe küçülüyoruz ne saygınlığımız ne karizmamız kalıyor ne gerek var şimdiBen de çok isterim belki bi 30 yıl sonra herkes gidebilecek düzeye gelebilir bu uzay yolculuğu.
Bunu bilmiyorum da Jetgiller vardı o da uzayda geçiyordu.
elimizi çabuk tutup totosu jet motorlu çocuk yapalım yoksa bu genişlikteki evrende yolculuk yapmak mümkün değiltorunlarımızın torunları uzayda yaşayacaklar doğmadan kıskandım onları ayoll bizde teknolojide yasıyoruz diye sevinelim
sadece önemli uzuvlarımızı dondursakta olur böylece biz gelecekte yokolsakta bizi temsilen bişeyleri geleceğe aktarmış oluruzAblacım dondurma diye bir şey var kendini donduruyorsun atıyorum 30 yıl sonra çözüp uyandırıyorlar aslında çok zengin olsak öyle yapardık 100 yıl sonra mesela uyandırılmamızı isterdik 2117'de uyanırdık.
birde bu yolculuğun daha ufağa doğru mikroskobik boyutu var insandan organlara, organlardan dokulara, dokulardan hücrelere, hücrelerden çekirdeğe, dna ya derken terstende muhteşem bir yolculuk yapmak mümkün gelde çık işin içindenBen daha önce izlemiştim aga bunu İnsana önemsizliğini hatırlatıyor.
Sonuçta sen olmadıktan sonra aktarsan ne olacak.gitsek bile anca aya marsa şuraya buraya gideriz onlarda evrenin muazzam genişliği karşısında evimizin bahçesi bile sayılmaz evimizin ön kapısından bile daha yakınlar ki oraya bile zar zor gidebilir insanoğlu veya insan kızı yani aslında boşvermek lazım bunları, yoksa kafayı yeriz? oysa sadece dünyayı merkez alıp herşeyin dünyadan ibaret olduğunu kabul etmek sağlığımız açısından ve mutlu olmamız açısından daha iyi? evren karşılaştırmasına gittikçe küçüldükçe küçülüyoruz ne saygınlığımız ne karizmamız kalıyor ne gerek var şimdi
elimizi çabuk tutup totosu jet motorlu çocuk yapalım yoksa bu genişlikteki evrende yolculuk yapmak mümkün değil
sadece önemli uzuvlarımızı dondursakta olur böylece biz gelecekte yokolsakta bizi temsilen bişeyleri geleceğe aktarmış oluruz
birde bu yolculuğun daha ufağa doğru mikroskobik boyutu var insandan organlara, organlardan dokulara, dokulardan hücrelere, hücrelerden çekirdeğe, dna ya derken terstende muhteşem bir yolculuk yapmak mümkün gelde çık işin içinden