2016 En Favori Şarkı 2016 | 3.Tur | A Grubu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 4 şarkı üst tura çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
65,577
Puanı
1,060
En Favori Şarkı 2016, 3. turuyla devam ediyor.

3. turlarda her gruptan en fazla 4 şarkıya oy verilecek ve en çok oy alan ilk 4 şarkı 4.tura yükselerek finale bir adım daha yaklaşmış olacak.

Oylama 4 gün sürecektir.

İşte 3. tur A grubu adayları ;

Sertab Erener - Olsun

Murat Dalkılıç - Ben Bilmem

Yalın - Tatlıyla Balla

Mustafa Ceceli - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun

Ayşegül Aldinç - Durum Leyla (feat. Gökhan Türkmen)

Mustafa Sandal - Hepsi Aşktan

Murat Dalkılıç
Yalın
Ayşegül Aldinç & Gökhan Türkmen
Mustafa Ceceli

Sadece Durum Leyla
Tatlıyla Balla, Olsun iyi şarkılar ama Durum Leyla efsane.

Ben Bilmem
Tatlıyla Balla
Durum Leyla
Hepsi Aşktan

Olsun
Ben Bilmem
Tatlıyla Balla
Durum Leyla

Ben Bilmem
durum leyla
sarı saçlarından sen suçlusun
Tatlıyla balla

@Bully d grubunda 4 şarkıya veremedim bir yardım etsene oylamayı tekrar açabilimrisin kaan

Son düzenleme:
Daha tam iyileşmediği için ben açmak istedim :D Zaten etkinlikteki yardımcısı benim şarkıları falan birlikte belirledik, zaman zaman açabilirim yani şaşırmayın :A
sonucları @Harunnn60 a 3.turlarıda @Bully a yıkmıs oldum atacan :A :A :A

hasta hasta uğraşmak çok zor gerçekten birde bugün ms oylamasıda vardı kaan bana yardımcı oluyordu evet ben açabilirim dedi benimde işime geldi :A

hastalığım geçiyor 1-2 güne tamamen iyileşirim sanırım bu süreçte yardımlarınızdan dolayı çok teşekkürler :bhr::bhr::bhr:

hasta hasta uğraşmak çok zor gerçekten birde bugün ms oylamasıda vardı kaan bana yardımcı oluyordu evet ben açabilirim dedi benimde işime geldi :A

hastalığım geçiyor 1-2 güne tamamen iyileşirim sanırım bu süreçte yardımlarınızdan dolayı çok teşekkürler :bhr::bhr::bhr:
Centilmen erkenler olarak tabii ki sana yardımcı olacaktık :A

Rica ederiz, arkadaşlar bu günler içindir :Z Tamamen iyileşmeni dört gözle bekliyoruz :D

Rica ederiz, arkadaşlar bu günler içindir :Z Tamamen iyileşmeni dört gözle bekliyoruz :D
perşembe cuma cumartesi 3 gündür keyifsizdim cnm burayada yansıtmak isteme mzlikte aslında yapmadım yanı yansıttım reelde nasılsam buraya aktarmayı seviyorum ama bugün keyfim yerinde çok şükür :A :A :A

sen niye açmıyorsunki konuyu hiçbişeyin yok:) sırf millete işkence çektirmek için hastalığı bahane ediyorsun :)

centilmen erken nedir yaw :) bir iltifat yapacaktın onuda eline ayağına bulaştırdın :)

dur oyumu verim buraya :)

SERTAB
YALIN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...