Çok saldırgan görüyorum seni bu aralar
İyiliğin için diyorum bee ne saldırması
Çok saldırgan görüyorum seni bu aralar
AminÇok saldırgan görüyorum seni bu aralar
İnşallah o günleri de göreceğiz
Cuma sabaha kadar oturdum da abla, 6 mıydı neydi uyuduğumda Uykum gelmedi yani napim@Bully sen niye üç saat uyudun bakem
Cuma sabaha kadar oturdum da abla, 6 mıydı neydi uyuduğumda Uykum gelmedi yani napim
Oy yollamaya tamam dedin dimi @Maskeli Fedai (Sakın beni mahçup etme )
Helal olsun melunuma Beni savunmuşisrar etmeyecem artik. Bitti gercekten
Efkara bağlayasım geldiMaşallah ne erken saate kadar oturmuşsun öyle ne işler karıştırdın uykun gelmedi
Tamam şımarmaHelal olsun melunuma Beni savunmuş
Oy yollamaya tamam dedim tabi ki
keske onun yazisini gördukten sonra oylasaydin. Simdi helal olsun deyipte yüksek vermemek olmadi. Hakki tam puandiHelal olsun melunuma Beni savunmuş
Oy yollamaya tamam dedim tabi ki
Nereyi ya da nereleri oyladı ki bu melunkeske onun yazisini gördukten sonra oylasaydin. Simdi helal olsun deyipte yüksek vermemek olmadi. Hakki tam puandi
cizgifilmi oylamadi, digerlerini oyladida senin bir tezin vardi cürüdüNereyi ya da nereleri oyladı ki bu melun
Çizgi film çok uzun diye üşenmiştir insanlar Tüm yarışmacılar yollasın da, - puanla kimsenin elenmesini istemeyizbazi uyeler var 1 haftayi unutan artik ugrasamayacam. oylar karman corman oluyor
@Bully 2 kisi garantiledi elenmeyi.
2-3 kiside 3. elenme adayi olarak ipte
cizgifilmi oylamadi, digerlerini oyladida senin bir tezin vardi cürüdü
oy aciklarken unutmazsam yazarimÇizgi film çok uzun diye üşenmiştir insanlar Tüm yarışmacılar yollasın da, - puanla kimsenin elenmesini istemeyiz
Vay hain naptı da tezimi çürüttü acaba
Efkara bağlayasım geldi
Tamam şımarma
İnşallah beni mahçup etmeyip de yollarsın oy pis troll
aa ben neler neler diyecem aciklarken@Dosi ortalığı karıştırmayalım
Yok ablacım sürer miyim hiç okul vardı zaten, mesai saatlerimde kullanmıyorumEfkara bağlanırken birşeyleri ağzına sürmedin inşallah zira seni çok pis yaparım ha
Yok ablacım sürer miyim hiç okul vardı zaten, mesai saatlerimde kullanmıyorum
Akşam kaos çıkacak desene, zaten kavga edecek yer arıyordum iyi oldu
Dövme beni abla, kıyma banaBak yaa @Dosi kız görüyormusun mesai saatlerimde kullanmıyorum diyo ben şimdi bunu ne yapım haa