- Reaksiyon puanı
- 114,088
- Puanı
- 1,060
he 19.30 .
çok pis sonuçlar var şuan ve daha jürilerin yarısi yollamadi :S
he 19.30 .
he 19.30 .
çok pis sonuçlar var şuan ve daha jürilerin yarısi yollamadi :S
oy yolla hadi -gelecek yoksaAga alt tarafı birer tane cezacık aldınız. Hatta @denizz19 o gün şey diyordu Doğu'm ceza almasın gerekirse ben alayım diye kendini parçaladı.
@denizz19 seni elemek icin canla basla calisiyor sende o elensin diye bastin 1 leriTamam canım
yarısı yollamadımı aboww 19 30 a yollasalar barii kız ne diyosun totoma vurup şutlayacaklarmı beni
oy yolla hadi -gelecek yoksa
@Billy Kane @xemrexxx @FaJi gözünüzün yaşina bakmam bak
@denizz19 seni elemek icin canla basla calisiyor sende o elensin diye bastin 1 leri
nekadar kuyu kazmayi seviyorsunuz
ee sende onun kuyusunu kaziyorsun ama😱Aaa @denizz19 neler okuyorum böyle doğrumu seni geberitim bak
ee sende onin kuyusunu kaziyorsun ama
dur kiz ifsa etmeBen kazmıyom amaa birini sevmedim birini sevdim ama güzel puan verdim
dur kiz ifsa etme
Yaa sağolsun çok sever beni Doğusu ona bir güzellik yapacakAga alt tarafı birer tane cezacık aldınız. Hatta @denizz19 o gün şey diyordu Doğu'm ceza almasın gerekirse ben alayım diye kendini parçaladı.
ben daha cok heyecanliyimAyy yok etmemm edermiyim hiçç sonuçlarda görelimm ayy çok heyecanlıyım benn
ben daha cok heyecanliyim
Sana demiştim ya dün 3 saat uyuyabildim diye, gece yorgunluktan sızmışım@Bully bununla ikidir muhabbet arasi habersiz gidiyor. insan bi söyler gidiyom diye
bende çıkayım artık saat 3 bizde.Baya geç oldu iyi geceler @EFE UYSAL gerci sizde sabah olmak üzere
haha aa burda sert kural yok. öğrenciler özgür. çok mudahale edemiyoruz
sizmisim deyince ardindan alkol yazisini okuyunca biran kafa baska yere gittiSana demiştim ya dün 3 saat uyuyabildim diye, gece yorgunluktan sızmışım
Zaten alkol, sigara muhabbetleri yapmışınız, dahil olmamam iyi olmuş
Ay ben akıllandım bir daha göstere göstere der miyim hiç öyle bir şeysizmisim deyince ardindan alkol yazisini okuyunca biran kafa baska yere gitti
sizmisim deyince ardindan alkol yazisini okuyunca biran kafa baska yere gitti
Ay ben akıllandım bir daha göstere göstere der miyim hiç öyle bir şey
gicik ne halin varsa gör!Ay ben akıllandım bir daha göstere göstere der miyim hiç öyle bir şey
Yok ablacım ağzıma bile sürmedimKız bende devamını okuyunca @Bully kaan içti sandımm sızmışım diye görünce
Yok ablacım ağzıma bile sürmedim
agzima bile surmem desen daha guzel olurduYok ablacım ağzıma bile sürmedim
Çok saldırgan görüyorum seni bu aralarHele bir sürmeyi dene başında et bırakıyormuyum bennn
İnşallah o günleri de göreceğizagzima bile surmem desen daha guzel olurdu