seninle okadar iligilendim be gözüne dizine dursun
Gebermeden oy ver diyordun. Hadi sende gebermeden oy topla.
seninle okadar iligilendim be gözüne dizine dursun
özelden nazladım ben seni konularda utanma diyeGebermeden oy ver diyordun. Hadi sende gebermeden oy topla.
özelden nazladım ben seni konularda utanma diye
@mrt-06 sonuçları kaçırmamalısın cnm aman 2 elin kandada olsa
kızlar hastalanınca ayrı bir nazlı oluyormuş vasiyetimi yazayım bariÖzelden bende nazlarım onda bi şey yok.
kızlar hastalanınca ayrı bir nazlı oluyormuş vasiyetimi yazayım bari
@Harunnn60 kaptı sana yine baskanlık görünüyorYarışmayı bana devret. En büyük varisin ben olmalıyım.
hayırlı olsun konu çok güzel @vadikızı sonuclarda olmucam evet çok tşşk
@destere nin kızlarınıda ekle benim konumdan bakıp söylemesin ahsta hasta çekemem @Harunnn60
çok tşşk tekrardan desteklerin için @Bully etiketlere yeni yeni bakıyorum sana @destere ye @mrt-06 ya bir övgü gelecek birazdan oralara dönüş yapacam çıkmadan
O zaman sürpriz birisi elendi inşallah Kazım Koyuncu elenmiştirben yokum diyemi bilmiyorum ilk 7 haftada en şaşırtıcı sonuclar olustu @sokak sanati @Harunnn60 ve şansınıza hemen bilmiş olcuaksınız beklemeden
ben yokum diyemi bilmiyorum ilk 7 haftada en şaşırtıcı sonuclar olustu @sokak sanati @Harunnn60 ve şansınıza hemen bilmiş olcuaksınız beklemeden
elenme potasıda özellikle puan alanlarda herşeyiyle değişşik bir hafta olduO zaman sürpriz birisi elendi inşallah Kazım Koyuncu elenmiştir
Uğurlu geldimben yokum diyemi bilmiyorum ilk 7 haftada en şaşırtıcı sonuclar olustu @sokak sanati @Harunnn60 ve şansınıza hemen bilmiş olcuaksınız beklemeden
elenme potasıda özellikle puan alanlarda herşeyiyle değişşik bir hafta oldu
sen elensen süpriz olmazmı
Şaşırtıcı sonuç yok, Erkin Koray elenmiş işte, @Harunnn60 bana özelden çıtlattı. Neyse, buraya kadarmış. Zaten yarışma bitse de abbas yolcu olsa diyordum, hayal kırıklığı oldu ama yapacak bir şey yok. @sokak sanati sağolsun.
Başkanım ben. RTE kuralları koydurtmayın bana
Bütün büyüyü bozdun bu arada. Sana söylediğimi söylemeseydin keşke. Ben Murat Dalkılıç elendi diye @vadikızı 'nın üstüne oynayacaktım.
Yaa bak kalbim o kadar temiz kii Umutcumm beni birşeylerin içine alamıyon işte