Yeni Bölüm Tanıtım:
@Bully @Dosi @sürgünüm @mesmeso61 @Çiğdem- @Doğu @Polat Şaşmaz @BesaleT @turkuazz @HachiKo @MayısKralı @vadikızı @papuleoo @MasacRE- @-KADİR- @sokak sanati
Arada bakıyorum aga. Birleşme partisini izlemiştim en son. İmparatorun geldiği bölüm
Ahahahaha bu ne laAğa eskisi gibi izlede senle yorumlsşalım yorumlarını eksik etme surda 2 ay kaldı zaten
Böyle kafayı üşütmüş adam bile var
Ekli dosyayı görüntüle 55012
Yılmaz Morgüle benziyo olabilir ama kişiliği ve karakteri çok daha farklıAhahahaha bu ne laYılmaz Morgül'ün müridleri mi
İnşallah aga fırsat bulursam izlerim
@Maskeli Fedai izlemiyor mu bu sene?
))
Bu akşamı da pas geçecez belli. ss Ama benim alternatifim yok mecburen bakarım, sen Abdulhamit'ine kaçarsın artık
Bugün perşembe la günleri şaşırdı şaşkınBu akşamı da pas geçecez belli. ss Ama benim alternatifim yok mecburen bakarım, sen Abdulhamit'ine kaçarsın artık![]()
Arada bana oluyor öyleBugün perşembe la günleri şaşırdı şaşkın![]()
Ben yine izlerim sırf mücadelelerde diye
![]()
Olabilir o bende de öyle tek tük oluyorArada bana oluyor öyleCidden dalgınlık problemim var benim kafa bazen gidiyor geliyor
Akşam bakarız o zaman yokluktan napalım![]()
Bugün perşembe la günleri şaşırdı şaşkın![]()
Ben yine izlerim sırf mücadelelerde diye
![]()
Tam oyun basladiktan 2 dakika sonra sahne secimi icin etiket yaparim belkiArada bana oluyor öyleCidden dalgınlık problemim var benim kafa bazen gidiyor geliyor
Akşam bakarız o zaman yokluktan napalım![]()
Bana fark etmez Adem yarışmadığı için ilgilenmiyorum zaten pek, mesaj sayım da o yüzden düşmüştürTam oyun basladiktan 2 dakika sonra sahne secimi icin etiket yaparim belki![]()
Yap Adem yok oyunun zevki de yok benim içinTam oyun basladiktan 2 dakika sonra sahne secimi icin etiket yaparim belki![]()
bugunde hic yoktun. iyi calisman gerekiyor bu aralarBana fark etmez Adem yarışmadığı için ilgilenmiyorum zaten pek, mesaj sayım da o yüzden düşmüştür![]()
Dokunulmazlik zamanina denk gelecek bizim sonuclar ama bu kez daha erken bitirmeye calisacagim 😉Yap Adem yok oyunun zevki de yok benim için![]()
Cuma değilmi sonuçlar cumartesi dokunulmazlık?bugunde hic yoktun. iyi calisman gerekiyor bu aralar
Dokunulmazlik zamanina denk gelecek bizim sonuclar ama bu kez daha erken bitirmeye calisacagim 😉
Cumaya MS var oyuzden pazar gunu fazladan sure vermistim. Cumartesi sonuclar ve degisiklik olursa Pazara denk gelirCuma değilmi sonuçlar cumartesi dokunulmazlık?![]()
Maçtan dolayı yayınlamaktan vazgeçmişlerdir@Bully Survivor perşembe var dediler yayın akışında da vardı niye şaştı![]()
Adem yarınki dokunulmazlıkta var dediler diye duyum aldım ailesine haber vermişler Adem oyunlara döndü diyeMaçtan dolayı yayınlamaktan vazgeçmişlerdir![]()