Vallaha mı, bakalım inşallah duyumun doğru çıkar ya Adem oynamayınca çekilmiyor yarışmaAdem yarınki dokunulmazlıkta var dediler diye duyum aldım ailesine haber vermişler Adem oyunlara döndü diye![]()
Vallaha mı, bakalım inşallah duyumun doğru çıkar ya Adem oynamayınca çekilmiyor yarışmaAdem yarınki dokunulmazlıkta var dediler diye duyum aldım ailesine haber vermişler Adem oyunlara döndü diye![]()
Aynen öyle duydum ama inş doğrudur 10 gündür Adem yok yarışma çekilmiyo gerçekten hala Doktoru bekliyo Adem istese oynar aslında.ssVallaha mı, bakalım inşallah duyumun doğru çıkar ya Adem oynamayınca çekilmiyor yarışma![]()
Adem kırık falan dinlemez oynar geçenki dokunulmazlıkta da oynadı zatenAynen öyle duydum ama inş doğrudur 10 gündür Adem yok yarışma çekilmiyo gerçekten hala Doktoru bekliyo Adem istese oynar aslında.ss
Artık gerçekten dönmeli meydan Ogeday ve Serhatlara kaldı ben bu işten sıkılmaya başladım artık kendi kendini cezalandırdı zaten iyileşince en doğru şekilde yoluna devam edip parkurlarda tur bindirecektir rakiplereAdem kırık falan dinlemez oynar geçenki dokunulmazlıkta da oynadı zatenKaburgasında da kırık varmış.ss
Demek ki koşacak kadar iyi değil ki oynayamıyor, tamamen iyileşsin öyle dönsün sahalara![]()