Sen çok biliyorsun kaliteden anladığında çok belli oluyor![]()
Başkana itiraz etme eski yarışmacı.
Farkettim. Keyfi yerinde değil zaten.
Sen çok biliyorsun kaliteden anladığında çok belli oluyor![]()
Ben başkan maşkan dinlemem @Çiğdem- istediğine açıklatırBaşkana itiraz etme eski yarışmacı.
Farkettim. Keyfi yerinde değil zaten.![]()
Ben başkan maşkan dinlemem @Çiğdem- istediğine açıklatır![]()
@sokak sanati yapacaksa yapabilir.içim dışım ıhlamur oldu zaten annemde birşeyler getiriyor sürekli
harunda forumda pek olmuyorki akşamları sen açıklayablirmisin harun yoksa efemi açıklasın![]()
Kim kapatmış ne yalan atıyısunDün Diriliş konusunda Çeneni kapatmışlar zaten bi darbe daha yeme.![]()
Gitsinde gör sonuçlar nasıl açıklanırBen yapmicam sen yapacaksan yap yoksa Efe'ye gider.![]()
Kim kapatmış ne yalan atıyısun![]()
![]()
@Çiğdem- kaç gibi açıklanacak peki.![]()
Ben görmedimki konuyu Beşiktaştan dolayı çok üzgündüm dün ondan yazmamışımdır yoksa Vasilyusa laf ettirmem@Billy Kane 'in korkusundan konuya bile gelemedin sanırım.Onlar Sallasın Noyan 1 numara Vasilyus çömez falan dedi. Dirilis Böggg dedi yani konuya korkudan uğramadıysan korkma ben arka çıkarım sana.
Sen kaçta istersen. 8-10 arası bi saate kadar hazır ol.![]()
Gitsinde gör sonuçlar nasıl açıklanır![]()
Ben görmedimki konuyu Beşiktaştan dolayı çok üzgündüm dün ondan yazmamışımdır yoksa Vasilyusa laf ettirmem![]()
9dan 11.5a kadar sürer herhalde müsaitse açıklasın.21:00 da açıklanıcak öncelik başkan olduğu için harunda olur juri başkanı çünkü açıklayablirmisin harun 😵
Tamam açıklarım.21:00 da açıklanıcak öncelik başkan olduğu için harunda olur juri başkanı çünkü açıklayablirmisin harun 😵
oyunuda yolla bu arada cnm @mrt-06 sende akşama sonuclarda ol cnm harunun sunuculuğu belki sana uğurlu gelir ben özelden oy beklediklerimide atayım sizede ara sıra şıkıştırırsınız 20:00 a gelirim ben @Harunnn60 @sokak sanatiTamam açıklarım.![]()
Çok geçmiş olsun canım ya, fena kapmışsın şifayı, salgından nasibini almışsın sen deçok teşekkürler @mrt-06 @Harunnn60benim bünyem zaten zayıf kansızlık vardı bliyorsunuz gripleri bile pek kaldıramıyorum baya kötü drumdayım
gözlerim kapalı yazıyorum bazen hatta
![]()
![]()
@EFE UYSAL bende açıklayablirim demiş hanginiz rahat olcuaksanız en müsaitiniz açıklar bu arada sizlere sonra @Bully @destere hepinize ilginiz için çok teşekkürler
![]()
hiç sıcak yatağımdan kalkıp gidip oralarda uğraşmak istemedim cnm öksürük baş ağrısı hiç bırakmıyor en önemlisi çok üşüyorum hiç yorganın altından çıkmak istemedimÇok geçmiş olsun canım ya, fena kapmışsın şifayı, salgından nasibini almışsın sen de
Sen 1 günden fazla aralar verdiğinde hep endişeleniyorum çünkü keyfi aralar vermediğini biliyorum, dün akşam face'de aktif görünmüştün bi ara, o rahatlattı biraz beni.
Doktora gitseydin bi keşke. İlaçlar seni daha hızlı iyileştirirdi. Güzelce dinlen bakalım, annen seni en kısa sürede ayağa kaldıracak inşallah![]()
Sen iyi ol da gerisi önemli değil canımhiç sıcak yatağımdan kalkıp gidip oralarda uğraşmak istemedim cnm öksürük baş ağrısı hiç bırakmıyor en önemlisi çok üşüyorum hiç yorganın altından çıkmak istemedim
faceye 1-2 dakıkalığına girdim haruna ms yi siz yürütün dicektim sonra bana gelen oyları göremicekleri için foruma birazdan gireyim en iyisi dedim ama uykuya kalmısım zaten kendimde pek değilim çok ağır geçiyor benim hastalıklarım
evet 1 günde girmesem merak ediyorsunuz sağolun sizi merakta bırakmak istemem ama acil durumlarda elimden birşey gelmiyor
ben dinleneyim akşama oyarı haruna atar çıkarım sonuclarda yokluğumu aratmayın![]()
@batuhankaralar yarışmacı olduğun halde oy vermemek hee. Komploya çok açık bi gecedeyiz acele etsen iyi olur.![]()
bunlardan bekliyoruz oyları birde bu akşamkı sunucumuz @Harunnn60 da oy yollmadıSen iyi ol da gerisi önemli değil canım
Yokluğun hissedilecek tabii senin boşluğunu doldurmak mümkün değil ama elimizden geleni yapacağımıza şüphen olmasın![]()