En Favori Şarkı 2016 | 2.Tur | E Grubu

Hangi 3 Şarkı 3.Tura Yükselsin

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,444
Puanı
1,060
z3Gq8j.jpg

En Favori Şarkı 2016, 2. turlarıyla devam ediyor.

2. turlarda her gruptan en fazla 3 şarkıya oy verilecek ve en çok oy alan ilk 3 şarkı 3. tura yükselecek.

Afiş için @Harunnn60 a ve yardımları içinde @Bully a teşekkürler

Emrah Karaduman - Cevapsız Çınlama ft. Aleyna Tilki

Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama

Eypio & Burak King - #Günah Benim

Emre Aydın - Ölünmüyor

Buray - Kimsenin Suçu Yok

1 Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama
2 Buray - Kimsenin Suçu Yok
3 Emre Aydın - Ölünmüyor

Cevapsız Çınlama
Günah Benim
Kimsenin Suçu Yok

Cevapsız Çınlama
Ölünmüyor
Kimsenin Suçu Yok

Emre Aydın - Ölünmüyor
Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama

Ateşle Oynama
Günah Benim
Kimsenin Suçu Yok

@Çiğdem- e inat 3.tura da çıkacak gibi Aleyna :A
aslında burda burayla emre aydın da iyi sayılır ama millet aleynamı çok dışlamış o yüzden kızın mağduriyetini gidermek adına aleyna der başkada bişey demem :)
bu arada emre aydının buralar yalan şarkısı elendiyse demekki millet şarkıdan bir fok anlamıyor :) şu ana kadar gruplarda göremedim umarım diğer gruplarda karşımıza çıkar :)

aslında burda burayla emre aydın da iyi sayılır ama millet aleynamı çok dışlamış o yüzden kızın mağduriyetini gidermek adına aleyna der başkada bişey demem :)
bu arada emre aydının buralar yalan şarkısı elendiyse demekki millet şarkıdan bir fok anlamıyor :) şu ana kadar gruplarda göremedim umarım diğer gruplarda karşımıza çıkar :)

1 oyla elenmiş, geçmiş olsun :A

Cevapsız Çınlama
Günah Benim
Kimsenin Suçu Yok

Cevapsız Çınlama
Ateşle Oynama
Kimsenin Suçu Yok

@Çiğdem- e inat 3.tura da çıkacak gibi Aleyna :A
Ayy aleynaya oy atıpta milletin müzik zevkini eleştiriyor birde ayoll aleynaya oy atan birisinin bunu demesit uahf ama sende zaten doğuştan tuhafsın @destere bey :A :A :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...