En Favori Şarkı 2016 | 2.Tur | E Grubu

Hangi 3 Şarkı 3.Tura Yükselsin

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aleyna'nın şarkısı gayet de güzel ve eğlenceli, çatla :A
aaa sende kullanmıssın bende @destere ile nasıl anlasıyor bunlar diyorum :F

300 e gidiyor son yılların en abartılan şarkısı oldu bence bangır bangırıda abartı buluyordum ama şarkının güzel oldunu kabul ediyordum cevapsız çınlama kötü bir şarkı iremin şarkısınında çakması :A :A :A

aaa sende kullanmıssın bende @destere ile nasıl anlasıyor bunlar diyorum :F

300 e gidiyor son yılların en abartılan şarkısı oldu bence bangır bangırıda abartı buluyordum ama şarkının güzel oldunu kabul ediyordum cevapsız çınlama kötü bir şarkı iremin şarkısınında çakması :A :A :A
Hangi şarkısının çakması kız :D

Hangi şarkısının çakması kız :D
şu şarkının çakması cnm emrah ireme yazdığı şarkıyı aynı alt yapıdan sözleri değiştirip aleynaya vermiş resmen aleynada irem gibi söylemeye çalısmıs söyleyiş tarzıda ayrı bir çakma :A :A :A
0:48-1:20 dinlesen yeter :F

dünden beri aleynam coşmuş:) artık turu rahat geçeriz yeterki hogatha gölge etmesin :)

kafana @Çiğdem- iriliğinde taş düşsün :) aleynaya nasıl oy vermezsin kınım kınım kınıyoruz seni :)
Aslında başta oy kullanmayı düşündüm ayrıca şarkısı ilk çıktığında tolgabın şarkı listesindeki sıralamaya yazıyordum,ama bu defada buradaki listeye almadım:)

dünden beri aleynam coşmuş:) artık turu rahat geçeriz yeterki hogatha gölge etmesin :)

kafana @Çiğdem- iriliğinde taş düşsün :) aleynaya nasıl oy vermezsin kınım kınım kınıyoruz seni :)
Aslında başta oy kullanmayı düşündüm ayrıca şarkısı ilk çıktığında tolgabın şarkı listesindeki sıralamaya yazıyordum,ama bu defada buradaki listeye almadım:)
ayy süpersin @turkuazz :A :A :A

3.turda tilki kızı vurucaz inş çekirge 3.zıplayışında gidermiş ayoll :F

Emrah Karaduman - Cevapsız Çınlama ft. Aleyna Tilki
Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...