Benden kaçar mı hiç ablam.
Kaçmazz tabii atacanımdan ne kaçmış şimdiye kadar takılım dedim biraz bu ara seni
güldürmek istiyorum daanladın mı
Benden kaçar mı hiç ablam.
Hahahhshshds aynen 10 nedir abi resmen sona oynamışız saol @Polat Şaşmaz sayende sondan 1 önceyimhahah ohaaa @Polat Şaşmaz sabah akşam siyaset konusuyor bilmiş gibi demek puan alamamış ben bile puan almışım
bence bundan sonra @Polat Şaşmaz siyaset yapmasın biz yapalım ayoll @mrt-06Hahahhshshds aynen 10 nedir abi resmen sona oynamışız saol @Polat Şaşmaz sayende sondan 1 önceyim
Hahahhshshds aynen 10 nedir abi resmen sona oynamışız saol @Polat Şaşmaz sayende sondan 1 önceyim
Cuma, cumartesi iyi düşünüp ölçüp tartıp oylarımı kullanırım agaArkadaşlar tahmin konusunun kapanmasına 3 gün kaldı. Tahminlerinizi bekliyorum...
@Çiğdem- @OzaN @Tolstoyevski @xemrexxx @BesaleT @Dosi @Polat Şaşmaz @DarkLeqenD @destere @denizz19 @Yakamoz-Asi @XanTier @berkann @BuraK @Forumdash @Billy Kane @Maskeli Fedai @RüzgarGülü @legolas9900 @yatutarsa @Bully @sokak sanati @-KADİR-- @vadikızı @papuleoo @DiziTutkunu @Doğu @MEnes @destere @vadikızı @Aserat @Sherlock @mesmeso61 @MasacRE-
2 sene olmuş şimdi ki bilgimle o zaman ki bilgim bir değil ki 2 sene önce ki yorumlarımı okursan anlayabilirsinhahah ohaaa @Polat Şaşmaz sabah akşam siyaset konusuyor bilmiş gibi demek puan alamamış ben bile puan almışım
istanbul ve ankaradan o sonuçlar çıkarsa evet açık ara önde götürür yanlış tahmin yapıyorsunuz zaten kritik yerler oralar iç anadolu karadeniz doğu falan %75 evet çıkacak yerlerYeniTÜRKİYE GENELİ
EVET % 47
HAYIR % 53
ANKARA
EVET % 58
HAYIR % 42
İSTANBUL
EVET % 53
HAYIR % 47
İZMİR
EVET % 38
HAYIR % 62
SEÇİME KATILIM ORANI; % 85
matematik yerlerde salladında bari yüzdeleri tuttursaydınYapacaktım unutmuşum ya
TÜRKİYE GENELİ
EVET % 45
HAYIR % 60
ANKARA
EVET % 45
HAYIR % 56
İSTANBUL
EVET % 49
HAYIR % 54
İZMİR
EVET % 40
HAYIR % 58
SEÇİME KATILIM ORANI; % 75
istanbul ve ankaradan o sonuçlar çıkarsa evet açık ara önde götürür yanlış tahmin yapıyorsunuz zaten kritik yerler oralar iç anadolu karadeniz doğu falan %75 evet çıkacak yerler
matematik yerlerde salladında bari yüzdeleri tuttursaydın
tahminin öyle de yüzdeler tutmuyor 45+60 105 yapıyor nasıl olacak o işBenim tahminim böyle bakalım ne olacak
tahminin öyle de yüzdeler tutmuyor 45+60 105 yapıyor nasıl olacak o iş
EVET ALLAH ın izniyle galip çıkacaktır
Yapacaktım unutmuşum ya
TÜRKİYE GENELİ
EVET % 45
HAYIR % 60
ANKARA
EVET % 45
HAYIR % 56
İSTANBUL
EVET % 49
HAYIR % 54
İZMİR
EVET % 40
HAYIR % 58
SEÇİME KATILIM ORANI; % 75
Görüldü.
İnşallah yine yanılacaksınızBende Hayır çıkacak diyorum içimden gelen tahmini yaptım ablam
Görüldü de kimse de demiyor mu bu oranlar nasıl olacak diye
Abla ikisinin toplamının 100 olması lazım mesela evet 45 hayır 55 olabilir senin dediğin olay ihtimal dışı
Kafam yerinde değil evet yüz üzerinden bölünecek. @vadikızıGörüldü de kimse de demiyor mu bu oranlar nasıl olacak diye
Abla ikisinin toplamının 100 olması lazım mesela evet 45 hayır 55 olabilir senin dediğin olay ihtimal dışı
Hepsini değiştirmen lazım iki oranın da toplamı 100'ü geçiyor eveti ve hayırı 100'e tamamlayacak şekilde ayarlaman lazım.Hangisi türkiye genelimi iller mi
Hepsini değiştirmen lazım iki oranın da toplamı 100'ü geçiyor eveti ve hayırı 100'e tamamlayacak şekilde ayarlaman lazım.