Muhteşem Yüzyıl Kösem 49.Bölüm Yorumları

Ne denilebilir ki izleyiciye büyük saygısızlık...

Sosyal medyada da hala başlayacak sananlar var. :A
23:40 DA eski bölümü verdiler acaba özemti sanıyorlar :A

dizinin olmucağı önceden bellidir yoksa 23:40 kadar süremezdi program sırf izleyiciler kapatmasın diye açıklama yapmamışlar tahminimce bu büyük saygsızlığı unutmazlar inş :(

dizinin olmucağı önceden bellidir yoksa 23:40 kadar süremezdi program sırf izleyiciler kapatmasın diye açıklama yapmamışlar tahminimce bu büyük saygsızlığı unutmazlar inş :(
Peki program boyunca alt bantta yeni bölüm az sonra falan yazdı mı? (b)

Saat kaç olmuş başlamasını bekleyenlermi var inanmıyorıumm:F
Saf çok. :A

Gıı sen köseme yorum yapsana edho anlatıyon iki saattir:F

Aynen bu saatte yeni bölüm olurmu be:F

hiç dikkat etmedimki ona cnm ama resmi twetterdanda bölüm var diye twetler atılmıs bölüm var havasında gittiler program izlenemsin diye yok açıklaması gelmedi sanırım yoksa bunları kim izlesin ayoll ertuğrul kitlesi dısında hep süründüler :A

@xemrexxx nerdesin? sana 2 mesaj yazma sözü vermiştim. ilki geliyor.
Bu dizi daha varmı? Aşk ve Mavi sizi mahfetti gün değiştirdiniz :D kurbanımız oldunuz çok üzüldüm :A
@mrt-06 @denizz19 bizde fox yok israrla etiketledi :A bendende anca böyle yorum olur.
kaldi 1 mesaj

@xemrexxx nerdesin? sana 2 mesaj yazma sözü vermiştim. ilki geliyor.
Bu dizi daha varmı? Aşk ve Mavi sizi mahfetti gün değiştirdiniz :D kurbanımız oldunuz çok üzüldüm :A
@mrt-06 @denizz19 bizde fox yok israrla etiketledi :A bendende anca böyle yorum olur.
kaldi 1 mesaj
Seni konudan kovuyorum o zaman dıs mihrak.sd