şuan geçen ahftakı bölümü vermişler herif susmadıkı yeni bölüm olmadı bu akşamCumhurbaşkanı gençlerle buluşma programı vardı ya başlamadı cnm
Sendemi izliyon yoksa![]()
şuan geçen ahftakı bölümü vermişler herif susmadıkı yeni bölüm olmadı bu akşamCumhurbaşkanı gençlerle buluşma programı vardı ya başlamadı cnm
TV açık öyle zap yaparken açtım şu an açıkCumhurbaşkanı gençlerle buluşma programı vardı ya başlamadı cnm
şuan geçen ahftakı bölümü vermişler herif susmadıkı yeni bölüm olmadı bu akşam![]()
TV açık öyle zap yaparken açtım şu an açık![]()
Bu kadar rezil olup da hala devam ettirme ısrarını anlamış değilim.Yok artık daha şimdi yeni bölüm başlıyor.![]()
sen bu eşkiya rezilliğine ne diyorsun cnm dizi olmucak diye açıklama yapmadılar yeni bölüm var dediler millet 23:40 kadar beklediBu kadar rezil olup da hala devam ettirme ısrarını anlamış değilim.![]()
Ne denilebilir ki izleyiciye büyük saygısızlık...sen bu eşkiya rezilliğine ne diyorsun cnm dizi olmucak diye açıklama yapmadılar yeni bölüm var dediler millet 23:40 kadar bekledi![]()
Ne denilebilir ki izleyiciye büyük saygısızlık...
Sosyal medyada da hala başlayacak sananlar var.![]()
23:40 DA eski bölümü verdiler acaba özemti sanıyorlarNe denilebilir ki izleyiciye büyük saygısızlık...
Sosyal medyada da hala başlayacak sananlar var.![]()
Peki program boyunca alt bantta yeni bölüm az sonra falan yazdı mı?23:40 DA eski bölümü verdiler acaba özemti sanıyorlar
dizinin olmucağı önceden bellidir yoksa 23:40 kadar süremezdi program sırf izleyiciler kapatmasın diye açıklama yapmamışlar tahminimce bu büyük saygsızlığı unutmazlar inş![]()
Saf çok.Saat kaç olmuş başlamasını bekleyenlermi var inanmıyorıumm![]()
23:40 DA eski bölümü verdiler acaba özemti sanıyorlar
dizinin olmucağı önceden bellidir yoksa 23:40 kadar süremezdi program sırf izleyiciler kapatmasın diye açıklama yapmamışlar tahminimce bu büyük saygsızlığı unutmazlar inş![]()
Peki program boyunca alt bantta yeni bölüm az sonra falan yazdı mı?
Saf çok.![]()
hiç dikkat etmedimki ona cnm ama resmi twetterdanda bölüm var diye twetler atılmıs bölüm var havasında gittiler program izlenemsin diye yok açıklaması gelmedi sanırım yoksa bunları kim izlesin ayoll ertuğrul kitlesi dısında hep süründülerPeki program boyunca alt bantta yeni bölüm az sonra falan yazdı mı?
Saf çok.![]()
Seni konudan kovuyorum o zaman dıs mihrak.sd
köseme yorum yok @xemrexxx kaçıp gitti ayoll bende eşkiya konusuna çevirdim burayıGıı sen köseme yorum yapsana edho anlatıyon iki saattir
Aynen bu saatte yeni bölüm olurmu be![]()
köseme yorum yok @xemrexxx kaçıp gitti ayoll bende eşkiya konusuna çevirdim burayı![]()
İnşallah üstüne @destere düşerköseme yorum yok @xemrexxx kaçıp gitti ayoll bende eşkiya konusuna çevirdim burayı![]()
eşkiyam kösem sayfasının hükümdarı oldu @xemrexxxÇocuğun şarjı bitmiş ne yapsın yazamıyor yok diyee yaptığına bak hele şunun![]()
Sağol : bhr: su ciğdeme biraz adap dersi ver benceÇocuğun şarjı bitmiş ne yapsın yazamıyor yok diyee yaptığına bak hele şunun![]()
Bugün hükümdar olamadi ama
Sağol : bhr: su ciğdeme biraz adap dersi ver bence![]()
dur ikinci mesajimida yazayimda sözümü tutmuş olayımSeni konudan kovuyorum o zaman dıs mihrak.sd