aa kafeste olan baskası çıkabilir dednya oyüzden umutlanmıstımSana kanıtta gösterdim cenaze deki kılıçla Doğanın kılıcı aynı![]()
aa kafeste olan baskası çıkabilir dednya oyüzden umutlanmıstımSana kanıtta gösterdim cenaze deki kılıçla Doğanın kılıcı aynı![]()
Vasilyus ilk ciddi kayıpları yaşatıyor gibi ve de herşey silbaştan başlıcak hainlerde saraydaki ortaya çıkarsaaa kafeste olan baskası çıkabilir dednya oyüzden umutlanmıstım![]()
aaa zaten doğanı öldürelek ertuğrula en cddi zararı vermiş olucakVasilyus ilk ciddi kayıpları yaşatıyor gibi ve de herşey silbaştan başlıcak hainlerde saraydaki ortaya çıkarsa![]()
İşin ilginç olanı Doğan ve Dündara baskına Vasilyusta gitmiş kalede kim varaaa zaten doğanı öldürelek ertuğrula en cddi zararı vermiş olucak![]()
şu helena cadolozu vardırİşin ilginç olanı Doğan ve Dündara baskına Vasilyusta gitmiş kalede kim var![]()
Adam hangisine güveneceğini şaşırdı bırakması riskli olmuşşu helena cadolozu vardır![]()
youtubede yokmu netim çok yavas şuan sonra bakarım cnmYeni fragman çıkmış linke tıklayıp izleyin
http://www.trt1.com.tr/diziler/dirilis-ertugrul
@Çiğdem- @vadikızı @tolgab @Billy Kane @Polat Şaşmaz
TŞŞK cnm inş dündarda ölmüştür
Bir kişi daha ölmüş gibi görünüyo fragmanda ama doğanda olabilirTŞŞK cnm inş dündarda ölmüştür![]()
![]()
![]()
HihiTŞŞK cnm inş dündarda ölmüştür![]()
![]()
![]()
inş şu dündarda ölür ayoll
Dün bir sayfa ilerrleyen bölümlerde Bamsıda ölebilir dediinş şu dündarda ölür ayoll![]()
finale yaklaştık artık herkes teker teker gidebilir ama bamsı filmde kesin olmalıDün bir sayfa ilerrleyen bölümlerde Bamsıda ölebilir dedi![]()
inş şu dündarda ölür ayoll![]()
Aynen herkes ölebilir çoğu kişide ölecektir ama Turgut meçhulfinale yaklaştık artık herkes teker teker gidebilir ama bamsı filmde kesin olmalı![]()
keşke doğan yerine turgut ayda dündar ölseydi gündoğdu kadar gıcık bunlar ayolAynen herkes ölebilir çoğu kişide ölecektir ama Turgut meçhul![]()
Hep sevilenler ölür zatenkeşke doğan yerine turgut ayda dündar ölseydi gündoğdu kadar gıcık bunlar ayol![]()