Aa evet o diziyi izleyen gözümde diğerlerine göre 1-0 öndedir. Merak etme senin yarışmana kendi yarışmam gibi sahiplenirim.bizde isteyene kapiyi yüzüne kapatmak yoktur hem Ölene Kadar'in hatrina eminim bende daha disiplinli olursun
Aa evet o diziyi izleyen gözümde diğerlerine göre 1-0 öndedir. Merak etme senin yarışmana kendi yarışmam gibi sahiplenirim.bizde isteyene kapiyi yüzüne kapatmak yoktur hem Ölene Kadar'in hatrina eminim bende daha disiplinli olursun
haydi insallah bende bunun karsiliginda yorum yapacam dizi konusundaAa evet o diziyi izleyen gözümde diğerlerine göre 1-0 öndedir. Merak etme senin yarışmana kendi yarışmam gibi sahiplenirim.
Haftaya son zaten bi zahmet yapıver.haydi insallah bende bunun karsiliginda yorum yapacam dizi konusunda
Dünkü bölümün yarisini Tv'den izledim. Bugün internetten tamamlayip uzun bir yorum yaparimHaftaya son zaten bi zahmet yapıver.
Bende beklemiyordum ama iyi olur insallah. Bunalmisim bu aralar ve bir nevi kendimi iyi hissetmek icin böyle bir karar aldim.Hayırlı olsun @Dosi beklemiyordum senden böyle bir hamle ama güzel bir içerik olmuş. Ben yarışmacı olarak uğraşmam bilirsin ama juri olurum yani doğal olarak.
Olur inşallah ya kafa dağıtmak açısından iyi yapmışsın. Burada geçirdiğin zamanda da stres yaşatmazlarsa keyifli keyifli gider sen de rahatlarsın bi güzel. Bakarız oylama zamanlarında çok uzun sürmezse göndermeye çalışırım zaten.Bende beklemiyordum ama iyi olur insallah. Bunalmisim bu aralar ve bir nevi kendimi iyi hissetmek icin böyle bir karar aldim.
tamam jüri olursun ve yogun oldugun zamanlarda anlayisla karsilarim ben. Oylama zamanari biraz ard arada olacak ta. Konusuruz ozaman zaten
Niye bu kadar havalısınHayırlı olsun @Dosi beklemiyordum senden böyle bir hamle ama güzel bir içerik olmuş. Ben yarışmacı olarak uğraşmam bilirsin ama juri olurum yani doğal olarak.
Kiim ben mi ne havası. Zamanım olmuyor ondan öyle söyledim, yani yarışmacı olup 5 saatte sahne seçeceğim de bi de konseptin seçildiği zamana denk geleceğim de ohoo ondan dolayı hiç uğraşmayayım dedim.Niye bu kadar havalısın
Yıldızlar Yarışıyor yarışmasında seni yarışmacı olarak satın alacağım paramla seni ezeceğim Çok abartmışsın sahne seçmek 5 dakika en fazla Hadi 10 olsunKiim ben mi ne havası. Zamanım olmuyor ondan öyle söyledim, yani yarışmacı olup 5 saatte sahne seçeceğim de bi de konseptin seçildiği zamana denk geleceğim de ohoo ondan dolayı hiç uğraşmayayım dedim.
Onun altyapı araştırması kamuoyu yoklaması osu busu bir ton işi var. Yarışmacılık çok uğraştırır hiç almayayım.Yıldızlar Yarışıyor yarışmasında seni yarışmacı olarak satın alacağım paramla seni ezeceğim Çok abartmışsın sahne seçmek 5 dakika en fazla Hadi 10 olsun
Foruma zaten yararın yok bari yarışmacı olarak bir işe yararsın ben seni düşünüyorum kendini yararsız sanma diyeOnun altyapı araştırması kamuoyu yoklaması osu busu bir ton işi var. Yarışmacılık çok uğraştırır hiç almayayım.
Niye yararım olmasın illa hafta da 400 500 mesaj mı yazalım kendi çapımızda girip iki goygoy yapıp çıkıyoruz işte. Bak konu şartınızı bile yerine getiriyorum haftada 5 konu açacağım artık daha ne olsun.Foruma zaten yararın yok bari yarışmacı olarak bir işe yararsın ben seni düşünüyorum kendini yararsız sanma diye
Benim gibi goygoy yapamıyorsun İşte gel benle takıl iki gün goygoyun dibine vururuz hem EGO'nu eritiriz biraz malum ego patlaması yaşayan çok Bu konu buraya nasıl geldiNiye yararım olmasın illa hafta da 400 500 mesaj mı yazalım kendi çapımızda girip iki goygoy yapıp çıkıyoruz işte. Bak konu şartınızı bile yerine getiriyorum haftada 5 konu açacağım artık daha ne olsun.
Biz L&M'ciler has goygoy yaparız ve uzadı mı önünü alamayız. Eğer gelirsem buralar hep karışır yani söyliyim. Olaya sıva ekibi de dahil olabilir yani sonrası hep curcuna hep cümbüş. Ego konusuna girmeye gerek yok hiç boşver gelmesin oraya.Benim gibi goygoy yapamıyorsun İşte gel benle takıl iki gün goygoyun dibine vururuz hem EGO'nu eritiriz biraz malum ego patlaması yaşayan çok Bu konu buraya nasıl geldi
Siz LM ci iseniz biz de KÇ'ciyiz Neyse bir gün beklerimBiz L&M'ciler has goygoy yaparız ve uzadı mı önünü alamayız. Eğer gelirsem buralar hep karışır yani söyliyim. Olaya sıva ekibi de dahil olabilir yani sonrası hep curcuna hep cümbüş. Ego konusuna girmeye gerek yok hiç boşver gelmesin oraya.
Zaten hafta sonu gelmiş gelirim uygun bir zamanda önümüzdeki günlerde.Siz LM ci iseniz biz de KÇ'ciyiz Neyse bir gün beklerim
Sen yarismaci ol ben sana bir gün öncesinde konsepti derim gizlice yarisma benim zaten. Istedigim gibi keyfime göre yönetecemZaten hafta sonu gelmiş gelirim uygun bir zamanda önümüzdeki günlerde.
Şimdi şöyle bir şey de var konsepti sinema, dizi ve reklamlar falan dedin. Reklam izlemiyorum bile nerdeyse. Dizi kısmında da güncel dizilerde çok uzağım hem yerli hem yabancıda. İçerde hariç izlemiyorum şuan çoğunu bıraktım zamansızlıktan. Anca eskiye gitmem lazım. Bir tek sinemada aktif gidiyorum. Katılırsam zorlanırım gibi duruyor yani.Sen yarismaci ol ben sana bir gün öncesinde konsepti derim gizlice yarisma benim zaten. Istedigim gibi keyfime göre yönetecem