- Reaksiyon puanı
- 114,088
- Puanı
- 1,060
Valla adil olacağını bilsem hemen gelirdim de. Jüriliğim kesin amaEvet olarak kabul ediyorum
@MasacRE- 7 oldu sayılır yedekte biri daha var onla 7
Sen kendini nereli hissediyorsun?
her türlü jüri olurum ama daha yarışmanın neyle ilgili olduğunu anlamadım onuda anlasam daha bir jüri olurum dosi, seni yalnız bırakan çarpılsın@destere @Bully @mrt-06 @vadikızı @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @MayısKralı @MasacRE- @MEnes @Tolstoyevski @tolgab @DarkLeqenD @Billy Kane @EFE UYSAL @turkuazz @batuhankaralar @berkann @denizz19 @Aserat @mesmeso61 @OzaN @ozmoturk @dreamy @berkann @xemrexxx @Ahmad @Mr.At
Dizi sinema ve reklam ağırlıklı yani sahneler. Eee yarışıyormusun ?
Ay tamam diyeyim. Bu sarki benim gibi düşün ben mesela diyecegimki en parlaklarin bol oldugu bir dizi sahnesi seçin ve yarışmacilar 5 saat icinde sahne paylasacak sende oylayacaksin. Bukadar basit ama ilk hafta elenme yok. Ben oylari aciklamayacagim. Her hafta farkli konsept ve 3. haftanin oylamasindna sonra toplu açıklama olacak ve 3 kisi elenecek.uzun karısık geldi banada ama özet geçmiyorsunkı ayoll şuan ne yarışması oldunu anlayamadım vlla
he yani başkasına cevap verirken benide araya sıkıştırıp kurtardın kendini )Ay tamam diyeyim. Bu sarki benim gibi düşün ben mesela diyecegimki en parlaklarin bol oldugu bir dizi sahnesi seçin ve yarışmacilar 5 saat icinde sahne paylasacak sende oylayacaksin. Bukadar basit ama ilk hafta elenme yok. Ben oylari aciklamayacagim. Her hafta farkli konsept ve 3. haftanin oylamasindna sonra toplu açıklama olacak ve 3 kisi elenecek.
Benim yarismamda 3 finalistim olacak
@xemrexxx @Bully @mrt-06
@destere al kisa özet
o şarkı benimin dizi formatı gibi yanı yada karışık türünden 1.hafta dahada iyi anlarız hayırlısı olsun cnmAy tamam diyeyim. Bu sarki benim gibi düşün ben mesela diyecegimki en parlaklarin bol oldugu bir dizi sahnesi seçin ve yarışmacilar 5 saat icinde sahne paylasacak sende oylayacaksin. Bukadar basit ama ilk hafta elenme yok. Ben oylari aciklamayacagim. Her hafta farkli konsept ve 3. haftanin oylamasindna sonra toplu açıklama olacak ve 3 kisi elenecek.
Benim yarismamda 3 finalistim olacak
@xemrexxx @Bully @mrt-06
@destere al kisa özet
Öyle oldu birazhe yani başkasına cevap verirken benide araya sıkıştırıp kurtardın kendini )
Evet dizi sinema reklam ve müzik karışımıo şarkı benimin dizi formatı gibi yanı yada karışık türünden 1.hafta dahada iyi anlarız hayırlısı olsun cnm
süreleri geniş müsait zamanında bakarsın cnmÖyle oldu biraz
@Çiğdem- yarin senin etkinlige bakip anketleri yaparim
Evet dizi sinema reklam ve müzik karışımı
3 gün yoktum da hani konularimi es geciyor deme anca yarismamla ilgilenebildim daha bildirimlerede bakamadimsüreleri geniş müsait zamanında bakarsın cnm
aaa yok cnm daha 2-3 saat önce basladı zaten 4 gün süresi var geniş geniş bakarsınız3 gün yoktum da hani konularimi es geciyor deme anca yarismamla ilgilenebildim daha bildirimlerede bakamadim
Senin digeri gibi oyunlar dönmez inşallah bende az oyun çevirmedim ama bukez tamamiyle kendi zevkime göre oylayacam. Insanlarin isteklerine göre değilaaa yok cnm daha 2-3 saat önce basladı zaten 4 gün süresi var geniş geniş bakarsınız
Adil olunsun diye farkli format yaptım mesela 3 hafta 1 bilinecek verilen oylar ve ilk hafta "şu bana bu puani verdi bende ona düşük vereyimde ödeşellim" tarzı olmasın diye. Tabiki tamamiyle önüne geçemezsin ama ben analiz edecem ve gerekirse müdahele yapacağım. Mesela sen her aşamada @vadikızı na son 3te yer verirsen art niyet olduğu belli olur ve ona göre düşündüğüm birşeyler varValla adil olacağını bilsem hemen gelirdim de. Jüriliğim kesin ama
Biraz sabıkalısın galibaYarışmacı olabilirim eğer alırsan.