Zey TV Yeni yarışma "En İyi Ben Seçerim"

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,088
Puanı
1,060
Herkese merhaba, ”En İyi Ben Şeçerim” yarışmasının formatı bu şekilde olacak:
Yarışmada 12 yarışmacı yarışacak ve benim yarışmamda ilk haftadan yarışmacılar hayallerine veda etmeyecek.
1 – 3. hafta 12 yarışmacı yarışacak ve üçüncü hafta sonucunda yarışmaya 3 kişi veda edecek.
4 – 6. haftalarda 9 yarışmacı yarışacak ve 6. hafta yarışmaya 3 kişi veda edecek.
7 – 9. hafta kalan 6 yarışmacı yarışacak ve 9. hafta oy sonuçlarında 3 yarışmacı veda edecek ve geriye kalan en fazla puan toplayan 3 yarışmacı finalist olacak. Kalan 3 yarışmacının şuana kadarki puanlarının toplamında en yüksek oy sıralamarına göre fazladan 3-2-1 final puanı verilecektir.
Yarışma şu sekilde olacak: Benim belirleyeceğim konspetlerde ilk 6 hafta dizi, sinema ve reklam filmlerinden sahneler seçilecek. Ben konsepti belirlediğim zamandan itibaren yarışmacılara 5 saat sahne seçme süresi verilecek ve sonrasında 2 günlük oylama başlatılacaktır.
Oylama süresi bittikten sonra sonuşlar açıklanmadan 2. haftamıza geçiyoruz ve yine aynı şekilde olacak ve oylama işlemi bittikten sonra 3. haftamıza geçeceğiz ve 3. haftanın oylaması bitince sonuçları açıklama gecemiz baslatılacaktır. İlk başta 1. haftanin oyları açıklanıp final puanı alanlar belirlenecek, sonrasında ikinci hafta ve en son 3. hafta puanları açıklanacak ve toplam puan sonucundada elenen 3 yarışmacı belirlenecek.
Sonrasında aynı şekilde 4-5 ve6. haftayıda tamamlayınca elenen 3 yarışmacı daha belirlenecek.
7-8 ve 9. haftaki konseptimiz müzik olacak (detaylar zamanı gelince açıklanacaktır). 9. hafta en yüksek puan alan 3 yarışmacı finalist olacak ve 10. haftada sürpriz bir konseptle birincimiz belirlenecek ve finalistlerde birbirlerini oylamak zorundalar.
Ben sunucu olarak herhangi bir puanlama yapmayacağım. Adil olma açısından ve samimi olduklarına iyi puan veriyor şüpheleri olmaması için böyle bir karar aldım :)
Peki neden 3 hafta sonrasında oylamalar açıklanıyor derseniz çünkü birinci ve ikinci hafta kimin en düşük puan aldığı bilinirse yada kim kime ne puan vermişse oylamayı etkileyeceğini düşündüğüm için böyle bir karara vardım :)
Ve aynı kişi hep aynı kişilere düşük puan veya yüksek puan verirse gereken müdahele yapılacaktır :)
Yarışmacı yada jüri olmak istediğinizi konuda belirtirsiniz ve umarım yeterli ilgiyi görürüz :)

Son düzenleme:
Farklı bir format olmuş. Sadece müzik olmayacak sanırım. Dizi resim falan da mı olacak.:F

Aslında eleme 3 haftada 1 değil 2 kafada 1 olsa daha iyi mi olur sanki. 3 hafta eleneni beklemek biraz garip olabilir.:X

Katılırım. Bu sefer eğlencesine ama. Hırs yok.:F

Güzel ve emek gerektiren bir format olmuş, şimdiden hayırlı olsun. Araya dizi-film girdiği için ben her iki mevkide de olamayacağım sanırım, fakat yarışma durumunu uzaktan uzağa takip ederim. Temennim @Bully nin kazanamadığı ve Yalın ile Ğ.Türkmen'i görmediğimiz bir yarışma olması yönünde. :)

Aslında eleme 3 haftada 1 değil 2 kafada 1 olsa daha iyi mi olur sanki. 3 hafta eleneni beklemek biraz garip olabilir.:X

Katılırım. Bu sefer eğlencesine ama. Hırs yok.:F
Oy yollama sayısı az olmasın diye böyle bir hamle çünkü elenenler oy yollamıyor :D

Hayırlı olsun @Dosi yarışma farklı olmuş ilk haftalarda elenme olmaması iyi olmuş,jüri olabilirim:)
Olmaz ben seni yarışmacı olarak düşünmüştüm :)

Güzel ve emek gerektiren bir format olmuş, şimdiden hayırlı olsun. Araya dizi-film girdiği için ben her iki mevkide de olamayacağım sanırım, fakat yarışma durumunu uzaktan uzağa takip ederim. Temennim @Bully nin kazanamadığı ve Yalın ile Ğ.Türkmen'i görmediğimiz bir yarışma olması yönünde. :)
@Bully e herkes taktı diye finalde 3 kişi olacak :D yani Kaan finalde olursa şansı azalıyor 😛

Oy yollama sayısı az olmasın diye böyle bir hamle çünkü elenenler oy yollamıyor :D

Aslında konseptler oldukça iyi ama bu defa jüri olayım diyorum,ama yarışma senin jüri yada yarışmacı ikiside olur:)

@Dosi hayırlı olsun yeni yarışman, ilk sunuculuk deneyimin. Tabii ki yarışacağız. :)

Evet fark ettim amacını.:F 2 hafta olsa hem yarışmada ki eleme heyecanınıda elinde tutarsın. 3 hafta boyunca eleme olmayacak. Sonuç konuları çok ilgi çekiyor boşa eğlence bölünecek. Benve her hafta olsun.:X

Aslında konseptler oldukça iyi ama bu defa jüri olayım diyorum,ama yarışma senin jüri yada yarışmacı ikiside olur:)
Yarışmacı sayısı yeterli olursa jüri olursun. Olmazsa çaren yok yarışmacım olacaksın :)
Şimdilik 5 yarışmacımız oldu ve 7 kisi ye daha gerek var :D
@xemrexxx yarışmamı şenlendir :) @Çiğdem- sende kadrolu jüridesin ama yarısacaksanda hayır demem :)