Star TV'den Skandal Hata!

sokak sanati

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
57,085
Puanı
1,061
sokak sanati yeni bir haber konusu açtı

Star TV'den Skandal Hata!

kara-sevda-nerede-çekiliyor.png

Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından Star TV bu akşam skandal bir olaya imza attı.​

Başrolünü Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'un paylaştığı, Ay Yapım imzalı Kara Sevda'nın bandını kanal büyük bir hata ile yarım saat geri sardı. Yayınlanan sahneleri tekrar yayınlayan kanala seyirci tepkili.​

Sosyal Medya'da seyirciyi ekranda tutmak için, diziyi uzatmak amaçlı kanalın bu şekilde bir oyun çevirdiği konuşuluyor.​
Orijinal formatta oku

Böyle bir olaya oha diyorum sadece. Resmen seyirciyi sömürüyor kanal. Dizinin sabit kitlesine olan güvenden böyle saçma bir şey yaptı. Resmen seyirciyi sömürüyor dizi bu sezon bitiyor diye.😡 Çünkü koca kanal böyle ucuz bir hata yapamaz. Kanalı kınıyorum.

Böyle bir olaya oha diyorum sadece. Resmen seyirciyi sömürüyor kanal. Dizinin sabit kitlesine olan güvenden böyle saçma bir şey yaptı. Resmen seyirciyi sömürüyor dizi bu sezon bitiyor diye.😡 Çünkü koca kanal böyle ucuz bir hata yapamaz. Kanalı kınıyorum.
Cidden mi Star'dan ne beklersin ki kanalı en baştan yanlış hep dedim derim diyeceğim de! :rage::rage:

30 dakka geri mi sarmişlar:F star bir de 60dklık dizileri desteklediğine dair demeçler veriyordu :F

Yayının kontrolünü çokmu zor yapmak acaba yapamıyorlarsa yayını bizler yapalım oradaki kişiler yapamıyor yayını:(