Tamam olur
Sen kıvıramazsın şimdi ben bunu reyting aracı gibi sunacağım.
Tamam olur
TamamSen kıvıramazsın şimdi ben bunu reyting aracı gibi sunacağım.
Sanırım hala tekrarlı olan sahneler bir türlü star düzeltmedi bunu😱Hala aynı sahneler mi?
Sanırım hala tekrarlı olan sahneler bir türlü star düzeltmedi bunu😱
Şaka bi yana ilk kez bu tarz bir hata olduğunu bir kanalda fark ediyorumKonusunu açtım. Seyirciyi sömürüyor resmen.s.s
Dizi yeniye geçti sanırım artıkSanırım hala tekrarlı olan sahneler bir türlü star düzeltmedi bunu😱
Soluksuz izliyorum oha Asu Tufanı sattı,Tufan öldü
00.50 - 55 gibi netten başlıyorum KARA SEVDA'YA. çok mu iyiydi yine?Sen kıvıramazsın şimdi ben bunu reyting aracı gibi sunacağım.
00.50 - 55 gibi netten başlıyorum KARA SEVDA'YA. çok mu iyiydi yine?
Sorma ilk defa böyle bir şey yaptım birden elim gitti.Diziden ayrılacak ismi öğrendin ama değer yine de. Efsane bir son vardı bu bölüm.
Sorma ilk defa böyle bir şey yaptım birden elim gitti.
yok onu okumadım tabii sadece resim vardı kocaman.. tufanın o na bakıp hmn kapatti m .Nasıl öldüğünü falan okumadıysan sorun yok. İzlemeye değer.
yok onu okumadım tabii sadece resim vardı kocaman.. tufanın o na bakıp hmn kapatti m .
Tamam izle yatın konuşalım. Ben yarın bir daha izlerim bu bölümü.
00.40 başladım!
Ben uyurum birazdan yarın konuşalım.
İyi ki dönmüşsün. Diziyi doya doya en son @yigitt ile konuşuyorduk o gidince @turkuazz ile baya konuştuk sende geldin muhteşem oldu. bu dizi bol bol konuşulmalı.
O değilde @12.Adam az sesin çıksın.
Asu Tufan'ı harcadı sattı !! 😱 ben şok 2 kardeş oyun !! pis iğrenç acımasızca oyun. ! yine çok güzeldi şimdi bitti. bölüm 01.58 gibiDiziden ayrılacak ismi öğrendin ama değer yine de. Efsane bir son vardı bu bölüm.