Beni de sayŞimdi kesin haftaya düşük vereceksin eyvah. Fakat hiç değilse müziğine göre verdiğimi @Bully den de temin edebilirsin, adam her hafta 1-3 arası veriyorum ama ben şarkıları dinleyip değerlendirirken adaleti ön plana çıkarıyorum.
Beni de sayŞimdi kesin haftaya düşük vereceksin eyvah. Fakat hiç değilse müziğine göre verdiğimi @Bully den de temin edebilirsin, adam her hafta 1-3 arası veriyorum ama ben şarkıları dinleyip değerlendirirken adaleti ön plana çıkarıyorum.
Oha 1 mi verdin yine 😱 Ben seni kastetmemiştim daha berbatlar vardıSenden daha berbatı yoktu Ki
@ozmoturk oyları
14 Erkin Koray
13 Kazım Koyuncu
12 Murat Dalkılıç
11 Mirkelam
10 Emre Altuğ
9 Betül Demir
8 Zeki Müren
7 Ferhat Göçer
6 Rafet El Roman
5 Gökhan Tepe
4 Aşık Veysel
3 Feridun Düzağaç
2 Mehmet Erdem
1 Emre Kaya
Çok mu belli ettim ama kanka gerçekten beğenmedim iki kere dinledim özellikle senin şarkıyı ama etkilemediOha 1 mi verdin yine 😱 Ben seni kastetmemiştim daha berbatlar vardı
Bu haftaki puanın çok şaşırttı cidden, hareketli popa tam verdinŞimdi kesin haftaya düşük vereceksin eyvah. Fakat hiç değilse müziğine göre verdiğimi @Bully den de temin edebilirsin, adam her hafta 1-3 arası veriyor ama ben şarkıları dinleyip değerlendirirken adaleti ön plana çıkarıyorum.
bende çok donuyor vlla yaa @cookies @sokak sanati anlıyor bu konuda beni tek ikimizdemi donuyor bu kıyrıtık site
Bende hiç beğenmedimResmen elem akıyor oylarından @ozmoturk 'un. Mehmet Erdem'in şarkı efsane sen niye sevmiyorsun @batuhankaralar 'ı. (Bugün fitne tohumlarımı alıp geldim.)
Çiğdem'in ise yaramaz oyları.:s.s
15 Zeki Müren - Ağlama Değmez Hayat
15 Mirkelam - Aşkımsın
15 Kazım Koyunca - Hayde
15 Erkin Koray - Kendim Ettim Kendim Buldum
14 Emre Altuğ - Tek Aşkım
14 Ferhat Göçer - Kızım
14 Mehmet Erdem - Dünya Dönüyor
14 Feridun Düzağaç - Hayat Neden Şekil Yapıyor
13 Gökçe - Vay Be Ben Neymişim
12 Gökhan Tepe - Seninle Her Yere
11 Aşık Veysel - Güzelliğin On Para Etmez
10 Rafet El Roman - Bir Melek Diliyorum
10 Emre Kaya - Dın Dın
10 Betül Demir - Helalleşemedik
10 Murat Dalkılıç - Dönmem
@vadikızı @EFE UYSAL @Tolstoyevski @MayısKralı @mesmeso61 @Bully @turkuazz @dreamy @ozmoturk @MasacRE- @destere @batuhankaralar @OzaN @mrt-06 @denizz19
Benden çok güzel puan aldın rahat ol@Çiğdem- Betülü seçerken sana danıştım ama 3 haftadır en düşük puanlarını veriyorsun..
Beni de say
@Çiğdem- Betülü seçerken sana danıştım ama 3 haftadır en düşük puanlarını veriyorsun..
@mesmeso61 oyları
10 Ferhat Göçer - Kızım
13 Zeki Müren - Ağlama Değmez Hayat
5 Mirkelam - Aşkımsın
4 Rafet El Roman - Bir Melek Diliyorum
9 Murat Dalkılıç - Dönmem
3 Feridun Düzağaç - Hayat Neden Şekil Yapıyor
6 Betül Demir - Helalleşemedik
2 Emre Kaya - Dın Dın
8 Mehmet Erdem - Dünya Dönüyor
12 Gökçe - Vay Be Ben Neymişim
11 Gökhan Tepe - Seninle Her Yere
1 Aşık Veysel - Güzelliğin On Para Etmez
7 Erkin Koray - Kendim Ettim Kendim Buldum
Çok teşekkürler @mesmeso61@mesmeso61 oyları
10 Ferhat Göçer - Kızım
13 Zeki Müren - Ağlama Değmez Hayat
5 Mirkelam - Aşkımsın
4 Rafet El Roman - Bir Melek Diliyorum
9 Murat Dalkılıç - Dönmem
3 Feridun Düzağaç - Hayat Neden Şekil Yapıyor
6 Betül Demir - Helalleşemedik
2 Emre Kaya - Dın Dın
8 Mehmet Erdem - Dünya Dönüyor
12 Gökçe - Vay Be Ben Neymişim
11 Gökhan Tepe - Seninle Her Yere
1 Aşık Veysel - Güzelliğin On Para Etmez
7 Erkin Koray - Kendim Ettim Kendim Buldum
@Çiğdem- Betülü seçerken sana danıştım ama 3 haftadır en düşük puanlarını veriyorsun..
hiçbir numarasını göremedikki ayoll şarkıları aşırı kötü@Çiğdem- Betülü seçerken sana danıştım ama 3 haftadır en düşük puanlarını veriyorsun..
Düşmanlığımı istemiyorsun dimi sen de haklısınSen müzik adamısın, klip geçmişin bile var, kişisibe göre değil müziğine göre değerlendirip kulak hesabı yapacak müzikçi vicdanına sahip olduğuna inanıyorum senin için.