Demek makyaj videosu izliyorsun @Çiğdem-
hahah denemediği sürece sorun yok benceson videoyu bende izledim danla herzamanki performansıyla cevap vermiş ve en ufak bir kusur bulamadım danlada kıza çamur atmak için başka sebepler bulun
hahah denemediği sürece sorun yok bence
niye siz kötü şeymi yapıyorsunuz makyaj yaparken? bizde yapsak ne olur hem sen parlak oğlan seviyordun parlamak için makyaj şarthahah denemediği sürece sorun yok bence
niye siz kötü şeymi yapıyorsunuz makyaj yaparken? bizde yapsak ne olur hem sen parlak oğlan seviyordun parlamak için makyaj şart
senin jensen makyaj yapmıyormu sanıyorsun
hahah c anı çekmiş zaten ayoll ozaman ben yapacam makyajınıYa canı çekerse. Fondoten fırça falan seksi şeyler bunlar.
ayy utanırım valla , ben hasas yerlerimi bile boyamayı düşünüyordum kendim yapayım daha iyihahah c anı çekmiş zaten ayoll ozaman ben yapacam makyajını
hahah c anı çekmiş zaten ayoll ozaman ben yapacam makyajını
Vayy bir danlacı daha kazandık he.son videoyu bende izledim danla herzamanki performansıyla cevap vermiş ve en ufak bir kusur bulamadım danlada kıza çamur atmak için başka sebepler bulun
Bol bol konturle anca incelir.
HAHAH hassas yerlerini @sokak sanati boyasınayy utanırım valla , ben hasas yerlerimi bile boyamayı düşünüyordum kendim yapayım daha iyi
Birkaç videosunu izledim hep makyaj konuları içeriyor Youtubeden mi popüler oldu danla acaba?
HAHAH hassas yerlerini @sokak sanati boyasın
her yere kontur olmaz hem incelecek şey incelmeyecek şey var dikkat etmek lazımBol bol konturle anca incelir.
Vayy bir danlacı daha kazandık he.
Hay laytırda sürsün.Bol bol konturle anca incelir.
Hay laytırda sürsün.
onu belli yerlere sürmek lazım gece karanlığında deniz feneri gibi parlasınHay laytırda sürsün.
Ne oldu da sevgin depreşti anlat bakalım. Ben o kadar video koyuyordum ilgini çekmiyordu.onu belli yerlere sürmek lazım gece karanlığında deniz feneri gibi parlasın
onu belli yerlere sürmek lazım gece karanlığında deniz feneri gibi parlasın
Ne oldu da sevgin depreşti anlat bakalım. Ben o kadar video koyuyordum ilgini çekmiyordu.
Yorumları da kapatmış tövbe tövbe içine ne kaçtı bu kızın.Yüz hatlarından tut, Esprilerine kadar her şeyiyle yapmacıklaşmış YouTuber. Son videosunda bunu gerçekten anladım. Yüz hatları son 3 videodur çok yapmacık oldu.