Reklamsız giderse çok sıkıntı olmaz gibi ama reklamlı giderse felaketDizi zaten 2.5 saat. Arkadaş hiç bitmese daha iyiydi.
Reklamsız giderse çok sıkıntı olmaz gibi ama reklamlı giderse felaketDizi zaten 2.5 saat. Arkadaş hiç bitmese daha iyiydi.
Birde özetsiz yeni bölüm yazıyorReklamsız giderse çok sıkıntı olmaz gibi ama reklamlı giderse felaket
Özette versinler ayıp etmişlerBirde özetsiz yeni bölüm yazıyor
Birde reklamlar bugün özetsiz yazıyordu. Dedim ki e zaten özetsizdi. Niye böyle bir şey yazdılar. Şimdi anlaşıldı sebebi.Özette versinler ayıp etmişler
Hala reklam ya. Bence reklamsız gidecek dizi. Gitmezse çok kötü düşebilirBirde reklamlar bugün özetsiz yazıyordu. Dedim ki e zaten özetsizdi. Niye böyle bir şey yazdılar. Şimdi anlaşıldı sebebi.
Kanalın kendi dizisi amaArkadaş yok ki yapımda bir babayiğit çıkıp desin ben yayınlamayacam diziyi.
Harbiden iç yapımlar mı bu?😱Kanalın kendi dizisi ama
Kanalın kendi dizisi ama
Dizi kaçta başladı?Şu dilenciye çok üzülüyorum ya.
Başbakan yayını sonrası reklam girdi 22:30 gibi başladı yani 22:25 gibiDizi kaçta başladı?
Valla Başbakan yayını 22:15 gibi bitti sanırım.Oha 3 saat mi konuşmuş. 😱 19.30'da başlamıştı galiba.
1'e kadar sürer keşke yayınlamasalardı bu haftaBölüm sırf Sibel üzerine kurulu. Saat 00:00 ama daha devam edecektir.
Saat 1 oldu devam ediyor çok yoruldum gözlerim dökülüyor1'e kadar sürer keşke yayınlamasalardı bu hafta
Sibel gidici gibi gözüküyor oh iyi oldu ama Fiko'ya acıdım
Saat 1 oldu devam ediyor çok yoruldum gözlerim dökülüyor