MusicSurvivor 6.Sezon 3 .Hafta Oylama Başladı

pardon eski günlerin hatrına hain demişim bir an :) evet bende sandımki @vadikızı na cevap verirken yanlışlıkla benden alıntı yaptın sandım :)
helenada süper olurduda zara ile gelsen daha bir muhteşem olurdu :)

ben abla gözüyle bakmıyorum pis niyetle bakıyorum hogathaya :)
Zara'nin sarkilarina cok hakim değilim :D yarısmacı olmayacam zaten ama olsaydim kesin Helena'yı seçerdim :)

pardon eski günlerin hatrına hain demişim bir an :) evet bende sandımki @vadikızı na cevap verirken yanlışlıkla benden alıntı yaptın sandım :)
helenada süper olurduda zara ile gelsen daha bir muhteşem olurdu :)

ben abla gözüyle bakmıyorum pis niyetle bakıyorum hogathaya :)

Vadikızı kadar kafana taş diyceğim olmayacak :F

anlayışın batsın lafı neresinden anlamış :) bende de kabahat yabancı şarkıcılara yabancı kalmış birinden selena istiyoruz anca hades aklına gelir başka bişey gelse sürpriz olurdu :)

Zara'nin sarkilarina cok hakim değilim :D yarısmacı olmayacam zaten ama olsaydim kesin Helena'yı seçerdim :)
aslında helena yunan karışımı isveçli değilmiydi ? yani zara daha bir isveçli zaraya hakim olman daha doğal olacaktı :)
neyse isveçin yeni keşiflerinden bir aleyna falan çıkarsa haberimiz olsun :)

Vadikızı kadar kafana taş diyceğim olmayacak :F
son anda bedduayı geri alman hayatımı kurtardı sağol :)

Şarkımı yenileme kararı aldım yeni bir planla geçtiğimiz günlerde Kanal D'nin iddialı dizisi "Adı Efsane"de de çalan 'Kızım' ile gelmeye karar verdim. :D Özellikle dizinin izleyicilerinden de yüksek oylar bekliyorum. :A

@mrt-06 @Bully @mesmeso61 @vadikızı @MasacRE- @EFE UYSAL @Tolstoyevski @turkuazz @dreamy @batuhankaralar @Mr.At @OzaN @ozmoturk @MayısKralı @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @cookies @xemrexxx @MEnes @FaJi @Dosi @berkann @BesaleT @Sherlock @Maskeli Fedai @destere @cevaa @soo @tolgab
bu şarkıyı anne dizisinde kullanmak lazım :)

bir an piyano çalan kızla devam edecek sandım ama sonra klip bozdu :)

Son düzenleme:
anlayışın batsın lafı neresinden anlamış :) bende de kabahat yabancı şarkıcılara yabancı kalmış birinden selena istiyoruz anca hades aklına gelir başka bişey gelse sürpriz olurdu :)

aslında helena yunan karışımı isveçli değilmiydi ? yani zara daha bir isveçli zaraya hakim olman daha doğal olacaktı :)
neyse isveçin yeni keşiflerinden bir aleyna falan çıkarsa haberimiz olsun :)

son anda bedduayı geri alman hayatımı kurtardı sağol :)

bu şarkıyı anne dizisinde kullanmak lazım :)

bir an piyano çalan kızla devam edecek sandım ama sonra klip bozdu :)
Ne alaka :A Oraya da uyar tabi ama buna da uyuyor :A

zaten kızı yem olarak görmedimki hiç o benim kıymetlim yani :)

Bizimde forumda en sevdiğimiz ablamız kıymetlimiz. Ama sen değilsin o yüzden sana 2 beden büyük gelir bu kıymet.:A

ahh gözlerim yaşardı vlla :bhr: ama şu aşşağıdakı mesajı yazmazsa olmaz ayoll illa bir fok balıklığı yapıp içine edicek romantizim :A :A :A

ben abla gözüyle bakmıyorum pis niyetle bakıyorum hogathaya

ahh gözlerim yaşardı vlla :bhr: ama şu aşşağıdakı mesajı yazmazsa olmaz ayoll illa bir fok balıklığı yapıp içine edicek romantizim :A :A :A

ben abla gözüyle bakmıyorum pis niyetle bakıyorum hogathaya

Neyse gece buraları sıvasında affedersin yine sen :A Benimle konuşurken hep seni övüyor bak ben sapığı bile düzeltiyorum.:bhr: