Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | Şampiyon Dosi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Trip attığında neşeleniyorum ama atma ben suratı asık olmaya razıyım :F
Hayda sana trip atmiyordumki ve tripler mazide kaldi .
Anam adimiz çıkmış bir kere. Dün @Bully e normal birşey diyoruz trip algiliyor bende kaçtım forumdan.
Ben galiba erken döndüm foruma :(

:Fdeniz ben sana yeterim dedi ya bende bende yeterim anlamında bende bende diyorum :F

:F:Fhay allah iyiliğini kopardın yine ya bizi
Ay olmadi ya diğerleri dediğim kişi mesela @Bully idi. O olmazsa olmaz :) tüh onu baya etiketledim gördünmü yapmamam gerekirdi, şimdi gözden kaçanlar olacak bende söylenecem iş kötüye gider :F

Ay olmadi ya diğerleri dediğim kişi mesela @Bully idi. O olmazsa olmaz :) tüh onu baya etiketledim gördünmü yapmamam gerekirdi, şimdi gözden kaçanlar olacak bende söylenecem iş kötüye gider :F

:Fböyle dedin ya kesin görür artık @Bully kaansız olurmu ya aha bende etiketledim bakmazsa sen karışma ben çenemle gebertirim onu :F:F

:Fböyle dedin ya kesin görür artık @Bully kaansız olurmu ya aha bende etiketledim bakmazsa sen karışma ben çenemle gebertirim onu :F:F
Yani ben genelde onunkine söylenirim mesela Atacan benim bildirimlerin 20% sine döner birşey demem. Şimdi @Bully i cok etiketledikya anca gülmeyle geçistirir. Zaten MS zamanı girerse onuda görmeyiz :D Bugün rekor bildirimim oldu galiba.