Sen neşelen ceremesini ben çekeyim hayat mı bu beHarikasin 😉 geldin yine neşelendirdin beni
Sen neşelen ceremesini ben çekeyim hayat mı bu beHarikasin 😉 geldin yine neşelendirdin beni
Ay kıyamam biz hiç mi neşelendirmiyoruz seni ???Sen neşelen ceremesini ben çekeyim hayat mı bu be
Trip attığında neşeleniyorum ama atma ben suratı asık olmaya razıyımAy kıyamam biz hiç mi neşelendirmiyoruz seni ???
Hayda sana trip atmiyordumki ve tripler mazide kaldi .Trip attığında neşeleniyorum ama atma ben suratı asık olmaya razıyım
Senin triplerin nazlandığından yoksa kötü triplerin yokHayda sana trip atmiyordumki ve tripler mazide kaldi .
Anam adimiz çıkmış bir kere. Dün @Bully e normal birşey diyoruz trip algiliyor bende kaçtım forumdan.
Ben galiba erken döndüm foruma
Sen nerden biliyon kız Ne amaçla dediğimiYaa lütfen deme öyle @denizz19 sen gül diye diyor ya
Ah keşke başkalarida öyle düşünseSenin triplerin nazlandığından yoksa kötü triplerin yok
Sen nerden biliyon kız Ne amaçla dediğimi
Senin triplerin nazlandığından yoksa kötü triplerin yok
Sen nerden biliyon kız Ne amaçla dediğimi
Ah keşke başkalarida öyle düşünse
Bırak başkalarını ben yeterimAh keşke başkalarida öyle düşünse
Nasılmış kalbimBen senin kalbini biliyorum da ondan
O başkalarını geberteceğim ben kendimide tabii
Bırak başkalarını ben yeterim
Nasılmış kalbim
Ölü konuyu canlandirdik deminden beri bizi 3 misafir gözetliyorBırak başkalarını ben yeterim
Nasılmış kalbim
Dede beyin ruhudurÖlü konuyu canlandirdik deminden beri bizi 3 misafir gözetliyor
Yoo bildiğimiz dede işteDEDE? yoksa de de mi olacakti 😛
Ne sende kiz ???
Yoo bildiğimiz dede işte
Ay olmadi ya diğerleri dediğim kişi mesela @Bully idi. O olmazsa olmaz tüh onu baya etiketledim gördünmü yapmamam gerekirdi, şimdi gözden kaçanlar olacak bende söylenecem iş kötüye giderdeniz ben sana yeterim dedi ya bende bende yeterim anlamında bende bende diyorum
hay allah iyiliğini kopardın yine ya bizi
Ay olmadi ya diğerleri dediğim kişi mesela @Bully idi. O olmazsa olmaz tüh onu baya etiketledim gördünmü yapmamam gerekirdi, şimdi gözden kaçanlar olacak bende söylenecem iş kötüye gider
Yani ben genelde onunkine söylenirim mesela Atacan benim bildirimlerin 20% sine döner birşey demem. Şimdi @Bully i cok etiketledikya anca gülmeyle geçistirir. Zaten MS zamanı girerse onuda görmeyiz Bugün rekor bildirimim oldu galiba.böyle dedin ya kesin görür artık @Bully kaansız olurmu ya aha bende etiketledim bakmazsa sen karışma ben çenemle gebertirim onu