MusicSurvivor 6.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

sokak sanatıda bana katılıyor vlla bilemicem ayoll birde @destere değerlendirsin klibini adamının tarzını eski zaman insanlarına benziyormu benzemiyormu gece bir değerlendirsin :A :A :A

Gençliğinde saç uzatmış işte herkesin yaptığı bir şey o, ben de uzatmıştım bir dönem, sonra hem uğraşamadım hem beğenmedim döndüm tabi kısaya :A Şu anki hali bu.
409bd3158f605ea345603f2ad98494e8.jpg

Peki bunlara ne demeli? Örnekler çoğaltılabilir daha :A

Kenan-Doğulu-eski-hali.jpg

Serdar-Ortaçın-eski-yıllarına-ait-bir-fotoğraf.jpg

@sokak sanati

Gençliğinde saç uzatmış işte herkesin yaptığı bir şey o, ben de uzatmıştım bir dönem, sonra hem uğraşamadım hem beğenmedim döndüm tabi kısaya :A Şu anki hali bu.
409bd3158f605ea345603f2ad98494e8.jpg

Peki bunlara ne demeli? Örnekler çoğaltılabilir daha :A

Kenan-Doğulu-eski-hali.jpg

Serdar-Ortaçın-eski-yıllarına-ait-bir-fotoğraf.jpg

@sokak sanati
@Bully u çağıralım ayoll onun herifleri :A

bir daha izleyebilirsin o zaman :A vallahi seni @Çiğdem- le @destere nin fantezilerinin ortasına atarım :A
Allah korusun. 😱
aaa hem yarışmamıza katılmadın hemde yarışmacı çalıyorsun ayoll izleme dreamy senin kıytırık yarışmana destek yok daha ayoll :A :A :A

@Bully u çağıralım ayoll onun herifleri :A

aaa hem yarışmamıza katılmadın hemde yarışmacı çalıyorsun ayoll izleme dreamy senin kıytırık yarışmana destek yok daha ayoll :A :A :A
Feridun Düztaban'dan çok rahatsızım :A İlk hafta 8 verdim, karşılığı 2 puan oldu, bu hafta görecek gününü fosil adam :A

adamın soyadı düz ağaç klipte tek ağaç yok? büyük eksiklik:) şarkıyı sonra değerlendireceğim :)

ah ulenn erol amca şarkılarını kötülere emanet etmeseydin keşke :)

Erol amcaya saygımız sonsuz ama Emre de hakkını vermiş şimdi şarkının :A